Skip to content
Upcoming

Nike heeft een nieuwe colorway losgelaten op het Air Force 1 model

15 januari 2020 17:15
Nike heeft een nieuwe colorway losgelaten op het Air Force 1 model

Het jaar is goed van start gegaan met veel verschillende releases die al uitgekomen zijn! Ook Nike heeft weer een nieuwe Air Force 1 gedropt, dit keer is het de Nike Air Force 1 ’07 ‘Essential Frosted’. Deze sneaker is speciaal voor dames. Niet alleen voor deze week, maar ook aankomende weken komen er nog meer fantastische Air Force 1 colorways uit.

De allereerste Air Force 1 kwam uit in 1982, deze sneaker was de eerste basketbalschoen met de Nike Air demping. Door de te gekke look van de sneaker was deze ook al snel buiten het basketbalveld een groot succes, met name aan de Oostkust van de Verenigde Staten. De Air Force 1 wordt vaak gebruikt voor toffe samenwerkingen, zoals de ‘Chinese New Year’ die ook vandaag uitgekomen is. Na de eerste release van de Air Force 1 kwam ook de Air Force ll uit in 1987.

Closer Look

De klassieke Air Force 1 heeft dit keer een lichtroze make-over gekregen, de zwarte Swoosh op de sneaker is omringt met een klein gouden randje. De branding op de tong en de hiel zijn wel helemaal zwart. Verdere details op de sneaker zijn lichtroze en de oude vertrouwde zool van de sneaker is hetzelfde gebleven.

Met nog een heleboel releases op komst is vandaag deze geweldige Air Force 1 gedropt! De sneaker kost €100,- en is nu verkrijgbaar bij JD Sports en Asphaltgold. Houd de releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van welke te gekke sneakers er nog uit zullen komen.


Nike Air Force 1 '07 Essential 'Frosted Plum'

AO2132-501 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1
Nike Air Force 1
Images by atmos tokyo