Skip to content
Newsfeed

Ontdek de nieuwe ‘We Are Everywhere’ collectie van PUMA

18 mei 2023 08:02
Ontdek de nieuwe ‘We Are Everywhere’ collectie van PUMA

De hele wereld viert de Pride en PUMA doet volop mee. Ter ere van de LGBTQ+ gemeenschap is er nu de nieuwe ‘We Are Everywhere’ collectie in regenboogkleuren en met grafische prints die staan voor liefde en eenheid. Daarbij gaat 20% van de opbrengsten die PUMA behaalt met de verkoop gedoneerd aan de Cara Delevingne Foundation en organisaties die zich inzetten voor de rechten van LGBTQIA+.

Met de steilvolle losse pasvormen en de regenboogelementen zorgt PUMA ervoor dat je uthentiek en jezelf kunt zijn. Het staat voor persoonlijke stijl en het uiten van je eigen persoonlijkheid.

PUMA Pride Hoodie

De opvallende Pearl Pink hoodie is comfortabel en heeft een losse pasvorm. Hij kan door iedereen gedragen worden en zorgt voor een mooie kleurrijke accent in elke outfit.

Puma Pride

DOWNTOWN PRIDE ROK

De zwarte rok met de regenboog riem belichaamt de ultieme Pride-look en is opvallend en stijlvol.

Puma Pride

De hele “We Are Everywhere” collectie is nu verkrijgbaar bij PUMA. Laat je betoveren door de stijlvolle looks en de kleurrijke regenboogkleuren en vier het feest.

Als je meer wilt weten over de nieuwste releases en ander sneaker nieuws, neem dan een kijkje op onze nieuwspagina om niks meer mis te lopen.