Skip to content
Upcoming

Nieuwe Off-White x Nike sneaker bij Parijs Fashion Week

28 september 2018 14:45
Nieuwe Off-White x Nike sneaker bij Parijs Fashion Week

Off-White x Nike zijn nog langs niet klaar met hun releases! Zo hebben ze via sociale media een nieuwe Pesto aangekondigd. Aankomende woensdag released de Off-White x Nike Blazer Mid ‘Grim Reaper’ en ‘All Hallows Eve’. Gisteren (26 oktober 2018), tijdens de Fashion Week in Parijs verschenen er foto’s van een nieuw model van designer Virgil Abloh en Nike.

De sneaker werd onthuld de nieuwe sneaker als onderdeel van Virgil Abloh’s Track And Field Spring/Summer 2019 collectie. De sneaker is ontworpen voor vrouwen en is een mix de VaporFly en de Zoom Fly. Wat echter ook opvalt is dat de sneaker beschikt over spikes. Spikes worden vaak gebruikt bij atleten die atletiek beoefenen en past daarom perfect bij de Track And Field Spring/Summer 2019 collectie van Virgil Abloh. Naast de spikes heeft de sneaker ook een jaren 70 achtige vibe. Dit komt door het bovenwerk dat geïnspireerd is op de sportieve schoenen van Nike van de jaren 70. Het bovenwerk heeft een mix van de kleuren blauw, wit en roze. Tenslotte zitten er op de buitenkant van de sneaker twee Swooshes. Één van aluminium en een grotere gele Swoosh.

Officieel heet de sneaker de Nike Vaporstreet. Verder is er vrij weinig bekend over de nieuwste sneaker van Virgil Abloh. Wel laat Virgil Abloh weten dat hij erg lang heeft gedaan over de sneaker en verwachten we een hoop van Off-White x Nike in 2019.  Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.