Skip to content
Upcoming

Nieuwe look naar de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Clay”

25 februari 2019 13:04
Nieuwe look naar de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Clay”

Kanye West en adidas zijn dit jaar al lekker bezig met het uitbrengen en laten zien van nieuwe Yeezy’s. Nu hebben wij een nieuwe look van de adidas Yeezy Boost 350 V2 “Clay”.

Twee weken geleden werd deze sneaker geleaked, maar de foto’s waren toen nog erg onduidelijk. Nu zijn er nieuwe, gedetailleerde en on-feet, foto’s van deze sneaker!

De details
De upper van de sneaker is geheel gemaakt van Primeknit wat de sneaker erg flexibel en licht maakt. De streep aan de zijkant van de sneaker waar altijd “SPLY-350” stond is weer vervangen door een doorzichtige streep. De Boost midsole heeft dezelfde “Clay” kleur als de upper van de sneaker en om alles af te ronden heeft de heeltab een fel oranje neon kleur om zo een extra look aan de sneaker te geven.

De adidas Yeezy Boost 350 V2 “Clay” zal releasen op 30 maart voor €220,-. Check hieronder snel de afbeeldingen van deze awesome sneaker! Wil jij geen een release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Clay' - US Region Release

EG7490 · Prijs vanaf €215,-

Naar alle aanbieders

yeezy
yeezy
yeezy
yeezy
yeezy
Images by: Solebyjc