Skip to content
Newsfeed

Nieuwe collectie Comme des Garçons PLAY en Converse Pro Leather sneakers

2 mei 2023 18:24
Nieuwe collectie Comme des Garçons PLAY en Converse Pro Leather sneakers

Comme des Garçons PLAY en Converse keren opnieuw terug met een samenwerking. Voor de Spring/Summer 2023 collectie staan dit keer de Pro Leather sneakers in de schijnwerpers! Ontdek hier alle informatie om deze gehypte release niet te missen!

De twee grote merken hebben ondertussen met meer dan 13 jaar een van de meest langlopende en sterkste partnerschappen in de sneakerwereld. In 2009 bundelde ze namelijk voor het eerst al hun krachten en creativiteit.

De Comme des Garçons PLAY x Converse collab is zo succesvol omdat het beste van twee werelden perfect wordt gecombineerd. Zo bestaan de sneakers uit de casual en sportieve stijl van Converse en de avant-gardistische en experimentele stijl van Comme des Garçons.

Bij de Comme des Garçons PLAY x Converse Pro Leather schoenen, zien we voor de eerste keer het iconische PLAY-hartlogo op een andere plek verschijnen. Ditmaal namelijk op de teen van de schoen, waarbij de bovenste helft van het hart naar boven komt.

Verder blijft het ontwerp van deze Pro Leather schoen trouw aan de tijdloze look van het silhouet. Zo ook heeft het een minimalistisch palet en een volledige canvas uitvoering. Daarnaast zien we een monochroom Star Chevron logo op de binnen- en buitenzijde. Het ontwerp wordt afgemaakt door de co-branded inlegzolen en een klassieke rubberen zool.

De nieuwe Comme des Garçons PLAY x Converse Pro Leather collectie kun je scoren bij wereldwijde PLAY Comme des Garçons winkels en Dover Street Market Ginza. Houd onze releasekalender in de gaten voor up-to-date informatie en bekijk ondertussen eerdere releases van deze twee merken!

Comme des Garçons PLAY x Converse Pro Leather
PLAY Comme des Garçons x Converse Pro Leather
Comme des Garçons PLAY x Converse Pro Leather