Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met Jazz Brak

8 december 2023 16:00
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met Jazz Brak

De Grote Tim & Tom Sneaker Show is terug. Op 8 december 2023 is de volgende aflevering van het welbekende duo te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. In de nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show is de Belgische rapper Jazz Brak te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Sneaker Show wordt gehost door Sneakerjagers’ eigen duo, bestaande uit Tommy Triggah en Tim Beumers. Elke twee weken komt het duo met een nieuwe aflevering waarin ze het laatste nieuws uit de sneaker community bespreken. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show
Foto’s Sneakerjagers
De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Iedere aflevering wordt er een nieuwe gast uitgenodigd. In de komende aflevering is de Belgische rapper Jazz Brak te gast.

Jazz Brak

Jasper De Ridder, beter bekend onder de naam Jazz Brak (@jazz_brak), is een welbekende artiest in de Belgische en Nederlandse hiphopscene. De rapper maakt sinds 2010 deel uit van de rapformatie STIKSTOF, bestaande uit Zwangere Guy, Astrofisiks en DJ Vega. In 2023 debuteerde hij met zijn eerste soloalbum genaamd ‘BRAK’.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show
De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Jazz Brak komt uit Brussel, een stad waar hij een haat-liefde relatie mee heeft, zo blijkt ook uit zijn nummers. De artiest staat bekend om zijn vlijmscherpe en vlugge lines. Afgelopen festivalseizoen was de rapper te zien op festivals al Pukkelpop, Rolling Loud en Couleur Café, waar hij als solo-artiest en als STIKSTOF member optrad.

Naast zijn passie voor hiphop is Jazz Brak ook thuis in de sneaker en streetwear scene. De rapper is geregeld te zien met Air Max’s aan zijn voeten. In de volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show vertelt hij over zijn holy grail, favoriete release en meer.

Volgende aflevering

De volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show is vanaf 8 december 2023 te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Daarnaast kun je de aflevering ook op het Sneakerjagers Spotify-account beluisteren.

Op het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) vind je alvast enkele beelden uit de opkomende afleveringen!