Skip to content
Newsfeed

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met ADF Samski

22 december 2023 16:03
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – met ADF Samski

De Grote Tim & Tom Sneaker Show is terug. Op 22 december 2023 is de volgende aflevering van het welbekende duo te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. In de nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show is rapper ADF Samski te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

De Grote Tim & Tom Sneaker Show wordt gehost door Sneakerjagers’ eigen duo, bestaande uit Tommy Triggah en Tim Beumers. Elke twee weken komt het duo met een nieuwe aflevering waarin ze het laatste nieuws uit de sneaker community bespreken. Van verwachte releases, tot aan persoonlijke ervaringen en anekdotes – alles in één show.

ADF Samski Sneakerjagers
Foto’s Sneakerjagers
ADF Samski Sneakerjagers

Iedere aflevering wordt er een nieuwe gast uitgenodigd. In de komende aflevering is de Nederlandse rapper ADF Samski te gast.

ADF Samski

Samir Plasschaert, beter bekend als ADF Samski (@adfsamski) of de ‘Noorderling’, is een jonge rapper uit Rotterdam-Noord. In 2019 brak hij door met nummers als ‘Breitling’ en de ‘No Hook’ serie dat met drie nummers kwam. De rapper haalt zijn inspiratie uit de hiphop uit de jaren 90 en 00, maar komt met een verfrissende flow. Samen met de ADF-family (Alleen De Familie) was hij op afgelopen jaren op diverse festivals te spotten waaronder Rolling Loud en Pinkpop.

ADF Samski Sneakerjagers
ADF Samski Sneakerjagers

In 2020 dropte ADF Samski zijn debuutalbum ‘Fresh Prince Van Noord’, dat binnen drie kwartier meer dan 10 miljoen streams pakte. Datzelfde jaar verscheen de ‘Noorderling’ in de studio van 101Barz waar hij met zijn Wintersessie miljoenen views pakte. In 2022 dropte hij zijn tweede album ‘Cartier Music’ dat met features van artiesten als Kevin, Yssi SB, Ronnie Flex en ADF Ricky kwam.

Naast een passie voor hiphop is ADF Samski ook thuis in de sneaker scene. De rapper is geregeld te zien met Air Jordan’s aan zijn voeten en heeft een voorliefde voor het Air Jordan 11 model. Samen met Tim en Tom bespreekt hij de laatste releases en nieuwsberichten uit de sneakerscene.

ADF Samski Sneakerjagers
ADF Samski Sneakerjagers

Volgende aflevering

De volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show is vanaf 22 december 2023 te bekijken op het Sneakerjagers YouTubekanaal. Daarnaast kun je de aflevering ook op het Sneakerjagers Spotify-account beluisteren.

ADF Samski Sneakerjagers

Op het Instagram-account van Sneakerjagers (@sneakerjagers) vind je alvast enkele beelden uit de opkomende afleveringen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date