Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Mathieu Hagelaars

9 februari 2024 16:02
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Mathieu Hagelaars

De volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show staat voor de deur. Vrijdag 9 februari 2024 is er weer een nieuwe aflevering te zien op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. In de show gaan Tommy Triggah en Tim Beumers het gesprek aan met diverse gasten over opmerkelijke gebeurtenissen in de sneakerwereld en delen ze persoonlijke verhalen en anekdotes. In de volgende uitzending is een oude bekende van ons te gast: Mathieu Hagelaars.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Tim Beumers en Tommy Triggah presenteren elke twee weken een gloednieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In de podcast brengen ze niet alleen het laatste nieuws over sneaker releases, maar delen ze ook hun eigen verhalen. Dit doen ze echter niet alleen; elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast.

De Grote Tim en Tom Sneaker Show
Foto’s Sneakerjagers
De Grote Tim en Tom Sneaker Show

Mathieu Hagelaars

Mathieu Hagelaars, oprichter van Studio HAGEL (@hagel) in Amsterdam, is misschien wel een van de creatiefste designers van Nederlandse bodem. In 2015 richtte Mathieu zijn eigen designbureau op. Zijn designs zijn te herkennen uit duizenden. Gedreven door experiment en vooruitstrevende technologieën heeft Studio HAGEL zijn naam gevestigd in de sneakerwereld.

Lees hier het Sneakerjagers interview met HAGEL.

Mathieu brak het internet met zijn #MAKERSMONDAY, een challenge waarin hij zichzelf de opdracht gaf om binnen een aantal minuten een nieuw sneaker te designen met materialen uit de studio. Dit leidde tot creatieve, vooruitstrevende en soms wat futuristische designs die opvielen bij merken wereldwijd.

De Grote Tim en Tom Sneaker Show

In zijn carrière heeft Mathieu samengewerkt met Virgil Abloh, Takashi Murakami, Valentino, Moon Boot en velen meer. In 2023 kwam hij met zijn eigen schoenenlijn genaamd HAGEL. De Shroud verscheen in diverse colorways. Eind 2023 introduceerde hij de HAGEL TENT, een van zijn innovatiefste creaties so far, en recent brak hij het internet met zijn PUMA ‘Monstrous Mostros’ design.

Volgende aflevering

In de volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show vertelt Mathieu hoe hij te werk gaat, hoe de samenwerking met Virgil Abloh tot stand kwam en wat zijn mening is over de nieuwe Jacquemus x Nike Air Max 1.

De Grote Tim en Tom Sneaker Show

De show wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is elke aflevering ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. De aflevering met Hagel is nu te bekijken. Tune in!