Skip to content
Watch

Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Linde Schöne

8 maart 2024 16:10
Nieuwe aflevering de Grote Tim & Tom Sneaker Show – Linde Schöne

Op vrijdag 8 maart 2024 staat er weer een nieuwe aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show online op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. In de show spreken Tommy Triggah en Tim Beumers elke aflevering met een andere gast. In de volgende aflevering is artieste Linde Schöne te gast.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Grote Tim en Tom Sneaker Show

Tim Beumers en Tommy Triggah presenteren elke twee weken een gloednieuwe aflevering van ‘De Grote Tim & Tom Sneaker Show’. In de podcast brengen ze niet alleen het laatste nieuws over sneaker releases en gerelateerde onderwerpen, maar delen ze ook hun eigen verhalen. Dit doen ze niet alleen; elke aflevering verwelkomen ze een speciale gast in de studio.

Linde Schöne

De Grote Tim en Tom Sneaker Show
De Grote Tim en Tom Sneaker Show

In de volgende aflevering schuift Linde Schöne (@lindeschone) aan. De singer-songwriter werd in 2014 als eerste vrouw getekend bij het hip-hop label Noah’s Ark. Als enige vrouw (van de 23 artiesten die getekend hebben) blonk ze uit in haar unieke sound. In 2016 brak Linde door met haar EP ‘Liefde Van De Vloer’, met nummers als ‘Ik Loop’ en ‘Sorry Maar’ vestigde ze haar naam in de Nederlandse muziekwereld.

De artieste werd genomineerd voor prijzen als de 3FM Award in de categorie ‘Beste Solo-artiest’ en een Edison. In 2017 stond ze op festivals als Noorderslag, Paaspop en Lowlands. Na een korte break in muziek, kwam de zangeres in 2020 terug met haar single ‘Ergens In Mijn Hoofd’. Ze switchte van platenlabel en bracht recent drie albums uit, waaronder een kerstalbum.

Tegenwoordig is Linde nog altijd druk bezig met het maken van nummers en geeft ze hierin ook masterclasses. In de volgende aflevering van de Grote Tim & Tom Sneaker Show vertelt de zangeres over haar carrière, hoe het was om met Lil Kleine in de klas te zitten en wat haar favoriete release is van dit moment.

Volgende aflevering

De volgende aflevering met Tim, Tom en Linde is nu te bekijken op het Sneakerjagers YouTube-kanaal. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en alle releases via de Grote Tim & Tom Sneaker Show.

De show wordt elke twee weken uitgezonden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. Daarnaast is elke aflevering ook te beluisteren als podcast op Spotify en iTunes. De aflevering met Timor is nu te bekijken. Tune in!