Skip to content
Upcoming

Nieuwe adidas Temper Run exclusief bij Sneakersnstuff

8 augustus 2019 15:37
Nieuwe adidas Temper Run exclusief bij Sneakersnstuff

adidas geeft zijn Temper Run een nieuwe colorway. Wil jij dit paartje bemachtigen? Dan zal je Sneakersnstuff in de gaten moeten houden. Deze sneaker wordt namelijk exclusief gereleased bij SNS.

De Temper Run

Eerder dit jaar blies adidas nieuw leven in een bijzonder silhouet uit de jaren ’90. Voor de LGBTQ+ Pride gaf adidas zijn Temper Run model een speciale make-over, geïnspireerd op de kleuren van de Pride vlag. Nu krijgt dit model dus eindelijk een nieuwe colorway erbij.

De nieuwe colorway op de adidas Temper Run heeft een echte nude uitstraling. De sneaker is namelijk voor het grootste gedeelte voorzien van een beige kleur met enkele zwarte details. In tegenstelling tot luide en excentrieke details, combineert adidas op het bovenwerk van deze sneaker juist natuurlijke elementen. Het bovenwerk is gemaakt van leer en mesh. Daarnaast bevat dit silhouet ook nog eens suède overlays die ervoor zorgen dat de sneaker een gelaagde look uitstraalt.

Onder de upper vinden we een Off White midsole met adiPRENE demping. Hierdoor biedt de Temper Run doelgerichte ondersteuning waardoor jij een ultiem gedempt gevoel zal ervaren.

Op dit moment is de adidas Temper Run slechts nog een US Only release. Blijf onze releasekalender en blogs in de gaten houden zodat jij als eerst te weten krijgt wanneer deze sneaker ook naar Nederland komt!


adidas Originals Temper Run SNS Exclusive
adidas Originals Temper Run SNS Exclusive

adidas Originals Temper Run SNS Exclusive - 16
adidas Originals Temper Run SNS Exclusive
Images by: Sneakersnstuff