Skip to content
Watch

Nieuw seizoen De Grote Tim & Tom Sneaker Show

9 september 2021 11:00
Nieuw seizoen De Grote Tim & Tom Sneaker Show

Na een korte zomerbreak begint op donderdagavond 9 september 2021 eindelijk weer De Grote Tim & Tom Sneaker Show. Het nieuwe seizoen start met aflevering 33 en is te vinden op het YouTube-kanaal van Sneakerjagers. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen met Tim Beumers en Tommy Triggah is weer gevuld met leuke sneaker topics.

De Grote Tim & Tom Sneaker Show | Afl. 33

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen trappen Tim en Tom af met de sneakers die zij zelf de afgelopen weken hebben aangeschaft. Ook worden er enkele releases van de afgelopen dagen doorgenomen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende hyped releases die terug te vinden zijn in onze Releasekalender. Verder bespreekt het duo andere sneaker gerelateerde topics en discussiëren ze over muziek.

Rewinders

In de Rewinders komen een aantal hyped sneakers aan bod die de afgelopen dagen zijn gereleased. In deze aflevering wordt de terugkomst van de Nike ACG Mowabb besproken. Ook de populaire Air Jordan 4 Retro ‘Shimmer’ wordt behandeld.

Nike ACG Air Mowabb OG 'Gravity Purple'

DC9554-500 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Nike ACG Air Mowabb OG 'Birch'

DC9554-200 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 4 Retro 'Shimmer'

DJ0675-200 · Prijs vanaf €162,-

Naar alle aanbieders

Release Rondes

In de Release Rondes bespreken Tim & Tom sneaker drops die nog op de planning staan. Wordt jij overgehaald om een paartje te kopen? Of ga je juist een paar laten liggen? Je hoort bijvoorbeeld wat de mannen vinden van de Joe Freshgoods X New Balance collab op de 990v3.

Joe Freshgoods X New Balance 990v3 'Outside Clothes'

M990JG3 · Prijs vanaf €207,-

Naar alle aanbieders
Grote Tim & Tom Sneaker Show

Nieuws van de Gram

Het Nieuws van de Gram zal weer worden besproken. In dit onderdeel bespreken Tim & Tom het laatste nieuws en geruchten die de laatste tijd op Instagram zijn gedeeld. In aflevering 33 wordt over de nieuwe albums van Kanye West en Drake gepraat.

K*t the Crap

K*t the Crap kan natuurlijk niet ontbreken in het nieuwe seizoen. De meningen van het duo over afgelopen SNKRS day, YEEZY day, EA Nike Dunk en adidas Membersweek worden gedeeld. Over welke dag zijn zij het meest te spreken en over welke het minste?

Top 5 sneaker bars

Naast sneakers houden Tim & Tom ook enorm van muziek. Als afsluiter bespreekt ieder zijn vijf favoriete sneaker bars. Herken jij de lyrics uit de liedjes?

Ben je enthousiast geworden over het nieuwe seizoen? Check dan op donderdagavond, 9 september 2021, Episode 33 van De Grote Tim & Tom Sneaker Show op ons YouTube-kanaal. Vergeet daarnaast ook niet om de video te liken en om te abonneren, zodat jij geen enkele aflevering meer mist. Check ook onze Releasekalender om de besproken sneaker releases uit de aflevering niet te missen!

Heb je vorig seizoen van De Grote Tim & Tom Sneaker Show gemist? Bekijk via onderstaande knop gemakkelijk de afleveringen van de show op chronologische volgorde.

Grote Tim & Tom Sneaker
Images by Sneakerjagers
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date