Skip to content
Upcoming

Neymar Jr. laat nieuwe samenwerking zien met Nike

23 april 2019 15:27
Neymar Jr. laat nieuwe samenwerking zien met Nike

Sterspeler Neymar Jr. van Paris-Saint-Germain liet een paar dagen geleden de samenwerking zien tussen hem en Nike. Op Instagram was te zien dat het ging over het old-school model Nike Shox R4.

De details

Deze retro sneaker is de laatste tijd zijn comeback aan het maken. Nu al helemaal aangezien het de sneaker zijn 19e verjaardag wordt en Neymar een samenwerking heeft met deze sneaker. Er komen twee colorways uit voor deze sneaker. De eerste is een all white colorway met vele Swoosh logo’s op de zijkant van de upper en een rood Air systeem. Op de tong staat ‘NEYMAR’ met daarboven de letter ‘N’ waar eerst de letter ‘S’ stond.

De tweede colorway heeft en combinatie van geel en rood die in elkaar overlopen. hierbij staat vooraan de upper één Swoosh logo in plaats van vele Swoosh logo’s over de hele upper. De tong is zilver van kleur met daarop weer ‘NEYMAR’ en daar boven de letter ‘N’.

Er is nog geen release datum of prijs bekend gemaakt voor deze sneaker. Kijk hieronder alvast naar de samenwerking tussen Neymar en Nike!

Wil jij geen een sneaker release missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!