Skip to content
Newsfeed

New Balance’s nieuwe silhouet geïnspireerd door de ‘dad’ trend

27 februari 2024 09:44
New Balance’s nieuwe silhouet geïnspireerd door de ‘dad’ trend

Na een voorproefje te hebben gekregen van de Junya Watanabe MAN x New Balance 1906 Loafer tijdens de Paris Fashion Week van 2024, worden we nu getrakteerd op de eerste beelden van een ander opmerkelijk ontwerp. Het merk introduceert een sandaal die opnieuw de kenmerken van New Balance samenbrengt in een geheel nieuw silhouet, geïnspireerd door de ‘dad’ trend.

Ondanks dat er nog weinig bekend is over de schoen – zelfs de naam ontbreekt nog – zijn er al wel de eerste beelden verschenen die we kunnen bekijken. We zien een stevige schoen met een bovenwerk van verschillende materialen, zoals mesh, suède en andere pluizige texturen in aardse tinten, waaronder olijfgroen, beige, bruin en zwart. De echte eyecatcher van het ontwerp is de dikke, tweekleurige Vibram-zool.

Evenals de New Balance 1906 Loafer, heeft de sandaal geen traditionele veters. In plaats daarvan komen de schoenen met dikke straps om de voeten. Om extra ondersteuning en een optimale pasvorm te bieden, zijn er ook straps rondom de enkel geplaatst.

Hoewel momenteel slechts één kleurvariant is onthuld, verwachten we dat de New Balance sandaal beschikbaar zal komen in meerdere colorways. De exacte releasedatum is nog niet bekend, maar naar verwachting zal de sandaal in de zomer van 2024 verkrijgbaar zijn.

Wil je op de hoogte blijven van alle updates over deze drop? Houd dan regelmatig de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten voor het laatste nieuws.

New Balance Dad Sandal
New Balance Dad Sandal
New Balance Dad Sandal
New Balance Dad Sandal