Skip to content
Upcoming

De nieuwe New Balance en Jaden Smith Vision Racer komen er aan

18 april 2021 13:00
De nieuwe New Balance en Jaden Smith Vision Racer komen er aan

Sinds 24 Juli 2020 heeft de muziekartiest en zoon van de acteur Will Smith, Jaden Smith een series New Balance signature-schoenen uitgebracht, de Vision Racer. Sinds de eerste release van deze schoen zijn er 5 andere silhouetten uitgebracht in 2020. Nu maakt Jaden Smith weer een comeback voor het jaar 2021.
Check de post hieronder voor verdere informatie over deze drop.

New Balance Vision Racer x Jaden Smith.
‘ReWorked’

Releasedatum: 22 April 2021

Volgende New Balance x Jaden Smith.

Aankomende donderdag 22 April 2021, komt er dus een nieuwe colorway uit van de populaire New Balance Vision Racer. Deze schoen krijgt de naam ‘ReWorkedl’. Dit is afkomstig van het feit dat de schoen voor grotendeels gemaakt wordt van producten en stoffen die gerecycled zijn. De release wordt toegewijd aan ‘EarthDay’. Dat is natuurlijk ook één van de redenen waarom deze schoen gemaakt wordt: Om een Milieuvriendelijke schoen uit te brengen die een mooi uiterlijk heeft.

Jaden Smith X New Balance Vision Racer 'Natural'

MSVRCRGA · Prijs vanaf €60,-

Naar alle aanbieders

Uiterlijk van deze silhouet.

Deze collaboratie van New Balance bestaat nog minder dan 1 jaar en alsnog is het een vrij populaire schoen. De kleuren van deze kicks hebben altijd wel iets speciaals, maar wat het meest opvalt is de vorm.

De hoge zool die in 3 verschillende stukken zijn verdeelt en de pull tab die aan de tong vast zit is een goed voorbeeld van hoe origineel het ontwerp is van deze signature schoen van Jaden Smith. Dit design past echt bij Jaden, omdat de schoen een puur natuurlijke look geeft. Daarnaast is de schoen ook voor een groot gedeelte ‘vegan’. De tong is gemaakt van 74% Spinnex-vezel (een mix van wol en textiel). Voor de rest is de schoen gemaakt van 16% gerecycled polyester en 10% Spandex.

Leuk feitje:
-Spandex is een erg elastische kunststof die tot 6 keer zijn originele lengte kan uitrekken.

Wij kijken erg uit naar deze drop van de New Balance x Jaden Smith ‘Vision Racer’ die zich 22 April zal bevinden. Wil jij meer informatie krijgen over de nieuwe collaboratie van New Balance x Jaden Smith? Houdt dan onze Sneakerjagers site in de gaten. Neem ook een kijkje bij onze releasekalender waar wij jullie op de hoogte stellen van aankomende releases.

Of download onze Sneakerjagers app die beschikbaar is voor Apple en Android!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date