Skip to content
Newsfeed

New Balance onthult MADE In USA Herfst/Winter 2023 collectie

26 oktober 2023 09:28
New Balance onthult MADE In USA Herfst/Winter 2023 collectie

Vanaf 26 oktober 2023 is de nieuwe New balance MADE in USA Herfst/Winter collectie verkrijgbaar. Lees hieronder meer over de reeks nieuwe trail-geïnspireerde silhouetten in herfstkleuren!

Deze uitgave zet de visie voort van NB MADE in USA om de rijke geschiedenis en ambacht van New Balance te eren. Dit wordt gedaan door tijdloze klassiekers een frisse uitstraling te geven.

De New Balance MADE in USA collectie lanceert in verschillende fases. De eerste release omvat nieuwe kleurvarianten van de 990v4, 990v6 en 998 met premium suède in de kleuren bordeauxrood en olijfblauw, samen met nieuwe seizoenskleuren.

De daaropvolgende release bevat een 990v4 en 996 met een volledig leren bovenwerk voor een luxueuze interpretatie van sporterfgoed. Deze release wordt aangevuld met een rugbyshirt met kraag, een fleecevest, een ripstop nylon wandelbroek en een trail-geïnspireerd grafisch T-shirt.

Verder omvat de quickstrike release een 990v6 in oranje met neutrale accenten. Het seizoen wordt afgesloten met een derde release, bestaande uit een 990v6 en 998 in premium suède.

Vanaf 26 oktober 2023 is de MADE in USA herfst/winter collectie wereldwijd verkrijgbaar op de website van New Balance en bij geselecteerde retailers!

New Balance MADE in USA Herfst/Winter sneakers
New Balance MADE in USA Herfst/Winter lookbook
New Balance MADE in USA sneaker
New Balance MADE in USA sneaker
New Balance MADE in USA Herfst/Winter sneaker
New Balance MADE in USA Herfst/Winter
New Balance MADE in USA Herfst/Winter broeken
New Balance MADE in USA Herfst/Winter vesten
New Balance MADE in USA Herfst/Winter hoodies
New Balance MADE in USA Herfst/Winter
New Balance MADE in USA Herfst/Winter
New Balance MADE in USA Herfst/Winter hoodie