Skip to content
Upcoming

New Balance komt binnenkort met een Pride collectie

12 mei 2020 18:05
New Balance komt binnenkort met een Pride collectie

Binnenkort kunnen we veel verwachten van New Balance, dit jaar gaan ze hard en dat is wel terug te zien aan de nieuwste en aankomende collectie: Het Pride Pack. Het pack bestaat uit drie colorways die op twee verschillende modellen de LGBTQ gemeenschap viert! Alle drie de colorways zullen voorzien zijn van heel veel kleur. Wanneer het pack zal droppen is nog niet bekend, maar die informatie zal snel volgen. Voor nu, lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt!

New Balance ‘Pride’

De modellen die zijn gebruikt voor het Pride pack zijn de New Balance 327 en twee versies van de New Balance FuelCell Echo in heren en damesmaten. Elk paar heeft zijn eigen uitstraling en wordt gemarkeerd met regenboogachtige details die een eerbetoon zijn aan de LGBTG vlag. De NB 327 heeft een retro geïnspireerd uiterlijk, met een bovenwerk van wit nylon en verfraaid met rode, oranje, roze, groene, paarse en blauwe suède overlays. De lacestays zijn versierd met de heerlijke vlag, terwijl het tonglipje een hartvormig NB motief heeft gekregen.

De twee FuelCell modellen zijn voor de dames en heren, en zijn gemaakt van wit gaas. Ze zijn met een blauw gestreepte doorschijnende overlay voor de heren, of een aqua gestreepte doorschijnende overlay voor de dames. Aan de achterkant is de hiel versierd met een iriserend hielstuk, terwijl de tussenzool een regenboog print heeft gekregen.

Release info

Wanneer het New Balance Pride Pack uit zal komen is nog niet bekend, wel weten we dat we ze ongeveer in juni 2020 kunnen verwachten. De prijzen verschillen nog een beetje per model, maar vanaf €110,- kan jij ze al bemachtigen bij New Balance en New Balance retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

New Balance FuelCell Echo 'Pride'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

New Balance FuelCell WMNS 'Pride'

WFCELPR · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

New Balance MS327 'Pride'

MS327PRD · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders