Skip to content
Upcoming

New Balance kiest voor een lichtere colorway op het 998 Made in USA model

9 maart 2020 14:15
New Balance kiest voor een lichtere colorway op het 998 Made in USA model

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat New Balance de samenwerking was aangegaan met niemand minder dan Aimé Leon Dore. Naast de samenwerking blijft New Balance natuurlijk ook aandacht besteden aan andere sneakers. Zo heeft de New Balance 998 een make-over gekregen van lichte, zomerse kleuren.

De New Balance 998 Made in USA is een heruitgave van het beroemde 998 model dat in 1993 uitkwam. In 1906 werd New Balance opgericht en tegenwoordig is het merk één van ’s werelds grootste fabrikanten van sportschoenen en sportkleding. Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in Boston, Massachusetts. Het merk maakt onder andere producten die specifiek gericht zijn op voetbal, basketbal, hardlopen en wielrennen.

New Balance ML991V1 Made in US | Closer Look

De sneaker beschikt over een minimalistische look, dankzij het prachtige, zomerse kleurgebruik. Het bovenwerk van de sneaker heeft een hoop verschillende materialen gekregen, zoals leer, suède, en canvas. Op de foto lijken de kleuren voornamelijk lichtgrijs, maar het blijkt wit te zijn. Verder zijn de kleuren bruin, mint green en beige terug te vinden op het bovenwerk. Onder het lichtgekleurde bovenwerk is een witte ABZORB midsole te vinden met hieronder een grijze outsole.

Het 998 model is nu verkrijgbaar bij New Balance voor een nieuwprijs van €220. Wil jij op de hoogte blijven van het laatste sneakernieuws? Check dan dagelijks Sneakerjagers! Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de zomerse colorway.


New Balance ML998V1 'Mint Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
New Balance 998
New Balance 998
New Balance 998
Images by New Balance