Skip to content
Upcoming

New Balance komt met een geüpgrade ‘Rose’ 997s

16 april 2020 16:45
New Balance komt met een geüpgrade ‘Rose’ 997s

Het is alweer 6 jaar geleden dat New Balance en CNCPTS hun handen ineensloegen op de 997 ‘Rose’. De foto’s die zojuist zijn verschenen van een nieuwe colorway zijn overduidelijk geïnspireerd op deze release. Waar de originele release voornamelijk bestond uit zilver, roze en wit heeft deze release een aantal nieuwe materialen en wat nieuwe kleuren. Voor de mensen die in 2014 mis hebben gegrepen op de collab kunnen ze nu eindelijk hun succes behalen met een geüpgraded versie.

Een ander groot verschil tussen de collab en deze regular New Balance release is het feit dat deze 997 een upgrade is. In dit geval gaat het namelijk om de New Balance 997S. zoals we gewend zijn van New Balance is het bovenwerk gemaakt van premium materialen. Zo zien we al op de foto’s dat het suède boterzacht zal zijn.

Naast suède zien we op deze release ook leer, synthetisch leer en mesh. Op de heel pannel heeft New Balance gekozen voor een materiaal met een schubben textuur. Betreft de colorway is het overduidelijk dat roze er bovenuit springt. We zien echter wel een variatie in grijstinten voorbijkomen.

Alhoewel deze New Balance 997s ‘Rose’ al wel uit is in Amerika zien we in Nederland nog geen retailer die ze heeft. We moeten dus nog even wachten tot deze release ook verkrijgbaar is in Nederland. In de tussentijd check je daarom de Sneakerjagers Releasekalender voor eventuele updates over deze release.

Rose
Rose
Rose