Skip to content
Upcoming

New Balance brengt een klassiek model uit de jaren ’90 terug

7 november 2019 12:39
New Balance brengt een klassiek model uit de jaren ’90 terug

New Balance is de laatste tijd aardig op dreef. Zo brengen ze samenwerkingen uit en brengen ze oude modellen terug. Ook de New Balance 860 brengen ze terug en nu met nieuwe technologieën en een grensverleggend design. Er komen op 9 november 2019 twee colorways uit op het vernieuwde model bij onze partner, Baskèts.

Het merk New Balance is een Amerikaans merk dat in 1906 werd opgericht en is tegenwoordig één van ’s werelds grootste fabrikanten van sportschoenen en -kleding. Het hoofdkantoor van het merk is gevestigd in Boston. New Balance produceert veel producten voor sporten als voetbal, basketbal, hardlopen en wielrennen.

New Balance 860 ‘Black’ | ML860CX

In het begin van de jaren ’90 bracht New Balance het 860 model al uit, maar nu hebben ze de sneaker opnieuw ontworpen om zo aan de behoeftes te voldoen van deze tijd. Er komen twee verschillende colorways uit van het model, een zwarte en een witte colorway.

De New Balance 860 combineert geheimzinnige dad style met eigentijdse kleurstellingen. Ook zit de sneaker vol met technologieën die je zeker in de gaten houdt tijdens een hardloopwedstrijd. Zo beschikt de sneaker over ABZORB technologie en N-ergy demping onder de voet die zorgt voor zowel comfort als ondersteuning. Het ademende bovenwerk is gemaakt van mesh met verschillende hits in andere kleuren om het uiterlijk te complementeren.

De zwarte colorway is volledig zwart en beschikt zilveren details op de upper en een grijze outsole. De witte colorway is totaal het tegenovergestelde en beschikt over een witte basis. Ook hier zijn zilveren overlays op te vinden, zoals op de toebox en op de hiel. Het bekende ‘N’ logo op de zijkanten heeft een blauwe kleur gekregen, net als de outsole.

Op 9 november 2019 is het mogelijk om deze sneaker te shoppen in tee verschillende colorways via Baskèts. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €130,-. Bekijk hieronder de foto’s en check dagelijks onze Releasekalender voor de tofste releases die eraan komen.


New Balance ML860CX 'Black'

ML860XC · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders
New Balance 860
New Balance 860
Images: Baskèts

New Balance 860 'White'

ML860XB · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
Images Baskèts