Skip to content
Upcoming

De New Balance 850 krijgt 4 tonal colorways

26 maart 2020 11:08
De New Balance 850 krijgt 4 tonal colorways

Al sinds de start van het Amerikaanse sportmerk New Balance zijn een aantal zaken altijd belangrijk geweest. Kwaliteit en minimalistisch. Deze twee kenmerken zien we tot op heden nog terugkomen bij alle releases van New Balance. Het merk staat wereldwijd bekend om zijn oog voor detail en het gebruik van fantastische materialen. De meest bekende modellenreeks van New Balance blijft toch wel de New Balance 99x serie. Toch heeft New Balance nog veel meer goeds te brengen, zoals deze New Balance 850 in vier tonale colorways.

Waar New Balance de laatste tijd vooral bezig was met het uitbrengen van de legendarische 99x lijn zijn ze hun oog voor detail nog niet verloren. De New Balance 850 is een relatief drukke sneaker. Het bovenwerk bestaat uit veel verschillende panelen. In tegenstelling tot de rustige bovenwerken van de 99x serie is deze wat robuuster.

Voor de volgende New Balance 850 release komt het merk met een Tonal pack. De pack zal bestaan uit vier verschillende colorways, namelijk gebroken wit, zwart, roze en licht groen. In alle gevallen zijn alle elementen van de sneaker uitgevoerd in dezelfde kleur of een tint die heel dichtbij zit.

Als je opzoek bent naar een keer iets anders dan ben jij bij deze New Balance 850 aan het juiste adres. De sneakers zullen eerder vroeg dan laat uitkomen bij New Balance en geselecteerde New Balance retailers, zoals 43eihalb

Check ondertussen de Sneakerjagers releasekalender voor het laatste nieuws en alle updates van New Balance.

New Balance 850
New Balance 850
New Balance 850
New Balance 850