Upcoming

MADNESS x New Balance 327 komt in drie colorways

21 maart 2020 11:28
MADNESS x New Balance 327 komt in drie colorways

New Balance is al vanaf het vroege begin actief bezig geweest met het uitvoeren van hun voornaamste doel: kwaliteit. Het merk brengt niet super vaak nieuwe modellen uit. Wanneer ze dit wel doen is het goed doordacht en een volledig nieuwe toevoeging aan de collectie. Enige tijd geleden heeft het Amerikaanse sportmerk de New Balance 327 geintroduceert. Nu blijkt dat het merk het nieuwe model onder de mensen wil brengen via verschillende collabs. De volgende collab die op het programma staat is deze New Balance 327 x MADNESS variant. Op de eerste beelden kunnen we in ieder geval opmerken dat er minimaal drie colorways uit zullen komen.

In 2010 startte Shawn Yue het merk COMMON SENSE (CMSS). Het merk was een platform waarop international kledingmerken samen konden komen. Vier jaar later, in 2014 startte hij een ander merk genaamd MADNESS (MDNS). Dit merk was voornamelijk gefocust op het uitbrengen van gelimiteerde collabs met merken waar interesse in heeft. In MADNESS laat Shawn zijn passie zien voor minimalistische designs.

De details van deze New Balance 327 x MADNESS

Het jonge New Balance 327 model wordt al sinds zijn introductie steeds anders gebruikt. Op de Casablanca collab werden er de klassieke lederen en suede materialen gebruikt. Bij deze MADNESS x New Balance 327 collab zien we dat er weer compleet andere materialen zijn gebruikt. Door het verschil in materialen krijgt de sneaker een compleet andere look.

Voor deze release hebben ze gebruik gemaakt van een soort typex/canvas-achtig materiaal. We zien ook kleine stukjes suède en nylon verspreid over de sneakers. Op de foto’s zien we drie verschillende colorways voorbijkomen. De colorways zijn: zwart/lichtgrijs, bruin/groen/zwart, en creme/wit/gebrokenwit. Over alle colorways zien ver simplistische MADNESS (MDNS) details, zoals op de laces of op de heel.

Er is momenteel helaas nog geen releasedatum bekend van deze MADNESS x New Balance 327 collab. Houd daarom de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws. Check ondertussen wat andere New Balance sneakers via deze link.

MADNESS
MADNESS
MADNESS
The Turnover