Skip to content
Upcoming

De New Balance 327 ‘Blue and Yellow’ verschijnt 5 juni 2020

3 juni 2020 17:58
De New Balance 327 ‘Blue and Yellow’ verschijnt 5 juni 2020

Enige tijd geleden introduceerde de Amerikaanse sport-gigant New Balance een nieuw model. De nostalgische look was te vinden op de New Balance 327. Met klassieke materialen, kleuren en vormen was deze sneaker direct een hit. Al in zijn korte bestaan heeft het model zelfs al een aantal samenwerkingen op zijn naam staan. New Balance komt nu met een klassieke New Balance colorway, namelijk deze New Balance 327 ‘Blue and Yellow’.

Het bovenwerk van deze sneaker is eigenlijk erg minimalistisch. Normaal zijn we van New Balance gewend dat ze gebruik maken van meerdere panelen, deze release heeft dat niet. Zo maken ze voornamelijk gebruik van een mudguard die verdeeld is in kleine stukken bij de toebox en de heel. Deze mudguard loopt door tot de toebox en is gemaakt in een donkerblauwe kleur van een suède materiaal.  In het tussenpaneel staat een grote gele N afgebeeld. In de binnenkant zien we in het wit de tekst ‘New Balance’. Wat deze sneaker echt een retro-look geeft is toch wel de midsole in combinatie met de outsole. In dit geval heeft de midsole een vergeelde kleur gekregen. De outsole is gemaakt van het klassieke ronde patroon voor optimale grip.

Deze New Balance 327 ‘Blue and Yellow’ zal uitkomen op 5 juni. Het model komt uit bij geselecteerde retailers, zoals Asphaltgold. Check de Sneakerjagers Releasekalender voor meer informatie en mogelijke updates over deze release.

New Balance 327 'Marine Blue'

MS327CLB · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Blue and Yellow
Blue and Yellow
Blue and Yellow
Blue and Yellow