Skip to content
Newsfeed

Werp een eerste blik op de exclusieve New Balance 990v3 colorway van size?

28 juli 2023 15:52
Werp een eerste blik op de exclusieve New Balance 990v3 colorway van size?

New Balance staat al een tijdje niet meer alleen bekend om zijn hardloopschoenen van hoge kwaliteit. Met de retro-ontwerpen raakt het merk precies de juiste snaar en heeft het de afgelopen jaren sneakerfans steeds weer verrast met comfortabele en trendy modellen. Een van de meest geliefde modellen is onder andere de 990v3. Nu werken size? en New Balance samen en brengen ze een exclusieve colorway uit in helder oranje.

Oorspronkelijk was de sneaker een hardloopschoen, vandaar het aangename draagcomfort. Maar het design in jaren ’90-stijl past perfect bij het dagelijks leven. Deze combinatie zorgt ervoor dat je de sneaker steeds vaker op straat voorbij ziet komen. size? heeft nu foto’s vrijgegeven van een exclusieve colorway in helder oranje. De beelden van deze gloednieuwe silhouet tonen een sneaker met pasteloranje suède overlays en onder liggende mesh materialen. Daarnaast zijn er off-white accenten in het N-logo, de leren overlays op de neus en aan de zijkant te zien. De subtiele bruine details op de tong en hiel maken de look compleet.

De schoen komt op 3 augustus 2023 uit bij size? en zal €246 kosten. Tot die tijd kun je hieronder alvast een beeld krijgen van de exclusieve New Balance 990v3 colorway van size?.

Met onze Sneakerjagers releasekalender blijf je altijd op de hoogte van deze en alle andere releases.