Skip to content
Upcoming

Na de ‘Bred’ ontvangt de Nike SB Dunk High ook een ‘Space Jam’ colorway!

21 november 2019 14:00
Na de ‘Bred’ ontvangt de Nike SB Dunk High ook een ‘Space Jam’ colorway!

Vorig jaar heeft Nike SB een Nike SB Dunk High uitgebracht in de bekende ‘Bred’ colorway die we kennen van de Air Jordan 11. Nu zijn er officiële beelden bekend gemaakt van een andere colorway die op dit model gaat verschijnen. Deze colorway kennen we tevens ook van de Air Jordan 11. Het kon niet anders dan dat dit natuurlijk de ‘Space Jam’ colorway ging worden.

Mocht je nu denken van, die ‘Bred’ colorway vind ik op zowel de Nike SB Dunk High Pro en op de Air Jordan 11 wel wat. Dan hebben wij goed nieuws. 14 december 2019 komt de Air Jordan 11 ‘Bred’ opnieuw uit en de Nike SB Dunk High ‘Bred’ staat nog steeds in onze Releasekalender dus wacht niet te lang af en pak nu je of de 14e je kans!

Nike SB Dunk High Pro ‘Space Jam’ | De details

Bij de ‘Space Jam’ colorway hebben ze het net zo aangepakt als op de ‘Bred’ colorway. De upper van de sneaker beschikt over een geheel zwarte kleur. De basis hiervan hebben ze aangebracht met een mesh materiaal en daarbovenop bevindt een patent leather laag. Vervolgens hebben ze de midsole een witte kleur gegeven en heeft de ousole de bekende transparante ice zool gekregen. Om de sneaker helemaal af te maken heeft Nike SB nog de iconische cijfers ‘SB’ op de heel-tab geplaatst.

We kunnen gelukkig mededelen dat het niet lang meer gaat duren. Dit paartje gaat namelijk op 27 november 2019 releasen. De kostprijs gaat zo’n €120,- bedragen. Op dit moment is het nog niet helemaal bekend bij welke retailers deze beauty verkrijgbaar zal zijn maar we verwachten dat hier binnenkort meer duidelijkheid over komt. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten.


Nike SB Dunk High Pro 'Space Jam'

BQ6826-002 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Space Jam
Space Jam
Space Jam
Space Jam
Images by: Nike

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date