Skip to content
Newsfeed

MSCHF komt met de Gobstomper ‘Jimmy Fallon Edition’

21 juli 2022 13:13
MSCHF komt met de Gobstomper ‘Jimmy Fallon Edition’

Na verschillende spraakmakende releases zoals de door Vans geïnspireerde MSCHF Wavy Baby’s en de Air Max 97 ‘Hell’, waar een druppel bloed in zat, is kunstcollectief MSCHF weer terug met een nieuwe sneaker. Dit keer in samenwerking met de host van de Tonight Show, Jimmy Fallon.

De groep van kunstenaars uit Brooklyn en Fallon presenteren samen de MSCHF Gobstomper ‘Jimmy Fallon Edition’. Deze sneaker is geïnspireerd op een ‘Gobstopper’, wat in het Nederlands een toverbal heet.

Onder de off-white suède basis zitten drie verschillende kleurrijke lagen, die pas zichtbaar worden wanneer de schoen versleten raakt. Hierdoor wordt je aangemoedigd om de schoen te dragen zelfs terwijl hij verslijt. Ook krijgt elk paar hierdoor een compleet unieke look.

Verder heeft de sneaker nog bruine mudguards, een gele tong en voering, en kleurrijke stiksel. Onder de platform zool zit nog een geel-blauw outsole met in het midden het MSCHF logo.

De MSCHF Gobstomper ‘Jimmy Fallon Edition’ is 28 juli 2022 exclusief te verkrijgen via de MSCHF Sneakers app. Bekijk hieronder hoe Jimmy Fallon de sneaker introduceert in zijn show en de verschillende afbeeldingen van het paar.

Volg ook Sneakerjagers op Instagram voor het laatste nieuws over sneaker samenwerkingen en informatie over aankomende drops.

mschf gobstomper
mschf gobstomper
mschf gobstomper
mschf gobstomper
mschf gobstomper
mschf gobstomper