Skip to content
Upcoming

Mountain Research steekt de Reebox DMX Trail Shadow in een nieuw jasje

16 april 2020 09:17
Mountain Research steekt de Reebox DMX Trail Shadow in een nieuw jasje

Mountain Research en Reebok slaan de handen in een. Mountain Research geeft de DMX Trail Shadow een nieuwe look. De sneaker zal een zomerse kleur ontvangen. En goed nieuws, deze maand zal de sneaker in samenwerking van Reebok en Mountain Research nog gereleased worden.

Mountain Research bestaat al sinds 1994, echter was dit merk toen General Research. Dit merk stond bekend om de zakken in combinatie met een militaire stijl. Later werd de productie stop gezet. Hieruit is Mountain Research ontstaan, het merk is opgericht door Kobayashi Setsumasa in 2006.

Mountain Research X Reebok DMX Trail Shadow

Het bovenwerk van de Mountain Research X Reebok DMX Trail Shadow is lichtbruin van kleur. Het bovenwerk bestaat uit Nubuck met rubberen overlays. De Mountain Research branding is te zien op de tong. Op de hiel van de sneaker is de tekst ‘Holiday in the Mountain’ te zien. Op de binnenkant van de tong zijn nog meer slogans van MR te zine. De witte DMX Shear midsole en de bruine gum zool maken de sneaker helemaal af.

Op 17 april zal de Mountain Research X Reebok DMX Trail Shadow verschijnen op de website van Mountain Research. Vanaf 24 april zullen de sneakers o.a. verkrijgbaar zijn bij Reebok. Er zal een prijskaartje aanhangen van €180,-. Je kan de sneakers hieronder bewonderen. Houdt voor de laatste nieuwtjes en updates de releasekalender in de gaten en volg ons op social media.


Images by: Reebok