Skip to content
Newsfeed

Mock-up beelden van de verwachte Nike Air Max 1 ‘Olympic’

12 december 2023 12:12
Mock-up beelden van de verwachte Nike Air Max 1 ‘Olympic’

Speciaal voor de Olympische Spelen die volgend jaar in Parijs plaats zullen vinden, komt Nike met een wel heel bijzondere colorway van de Air Max 1. De sneaker haalt inspiratie uit de ‘Olympic’ colorway die in 2015 verscheen. De mock-up beelden van de nieuwe Nike Air Max 1 ‘Olympic’ colorway zijn verschenen. Bekijk ze hier.

In juli en augustus van het jaar 2024 worden de Olympische Zomerspelen gehouden in Parijs. Nike breidt zich nu alvast voor op de spelen en toont diverse colorways die komend jaar zullen verschijnen. In de Jordan line-up van 2024 verschenen de eerste beelden van de Air Jordan 6 ‘Olympic’ en nu zien we de mock-up beelden van een Air Max 1 colorway.

De Nike Air Max 1 ‘Olympic’ heeft een klassieke colorway. De colorway lijkt erg op zijn voorganger die in 2015 verscheen. Het bovenwerk kleurt wit en gebruikt de materialen mesh en leer. Op het middenpaneel is een gouden Swoosh geplaatst. Rode en navyblauwe details hinten naar de Amerikaanse vlag.

Op de tong en hiel verschijnen de klassieke Nike brandings. De getoonde beelden van de sneaker zijn slechts mock-up beelden. De officiële release van de Nike Air Max 1 ‘Olympic’ kan dus afwijken van de getoonde beelden. Het paar zal in 2024 verschijnen.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max 1 Olympic