Skip to content
Events

Mesh & Laces 2022 komt weer naar Berlijn

23 augustus 2022 20:43
Mesh & Laces 2022 komt weer naar Berlijn
Notice: Wij ontvangen een commissie wanneer je iets koopt via deze link. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt.

Op 11 september 2022 is het zover, Mesh & Laces 2022 zal van start gaan in Berlijn. Een event dat volledig in het teken zal staan van sneakers, cultuur, vintage, mode, muziek en good vibes. Al eerder vond Mesh & Laces plaats in Hannover en Hamburg. Vorig jaar, 2021, was het de eer aan het winkelcentrum Bikini Berlijn. Dit was zo’n groot succes, dat het dit jaar daar nogmaals zal plaatsvinden.

Dit is Mesh & Laces 2022 in Berlijn!

Mesh & Laces

Mesh & Laces

Mesh & Laces komt voor de tweede keer naar het winkelcentrum Bikini Berlijn. In het centrum zullen verschillende stands staan waar mensen alles wat maar te maken heeft met sneakers en apparel tentoonstellen en verkopen.

Niet alleen kun je hier al je gespaarde geld uitgeven aan gewilde sneakers bij een private seller, ook verschillende shops zoals OVERKILL zullen een stand innemen. Verschillende verkopers vanuit heel Duitsland zijn aanwezig.

Mesh & Laces

Het evenement heeft als doel om verschillende mensen en de sneaker community samen te brengen. Wissel ideeën met elkaar uit tijdens de live talkshows en heb samen een fijne dag.

It’s all about the good vibes!

Winacties en Raffles

Als hoogtepunt kun je meedoen aan verschillende winacties en raffles. Net als voorgaande jaren zal er een loting zijn. Tijdens deze loting kun je de grootse prijzen winnen, zo werd er in het verleden al een €800 eBay giftcard verloot en is één van de bezoekers de gelukkige eigenaar geworden van de Nike Air Max 1/97 Wotherspoon. Gedurende dag kun je tickets kopen voor deze loting. Misschien ben jij deze keer wel één van de gelukkige!

Als trotse partner van Mesh & Laces zullen ook wij een giveaway gaan houden in de Sneakerjagers app! Vergeet daarom niet om de app te downloaden en stay tuned!

Maar dat is nog niet alles! Er is namelijk ook nog de mogelijkheid om mee te doen aan live raffles. Met dank aan meer dan 20 partners krijg je op deze manier nogmaals een kans om exclusieve sneakers te kopen voor de retail prijs.

Als laatste kunnen de heren genieten van een nieuw kapsel bij één van de barbers, terwijl de vrouwen het lekkerste eten nuttigen zoals bijvoorbeeld wraps en bowls. Een regionaal biertje mag dan natuurlijk ook niet ontbreken.

Mesh & Laces

Wil je alvast een beetje de sfeer proeven? Bekijk dan de recap van Mesh & Laces 2021 hieronder!

Tickets

Het evenement Mesh & Laces zal gaan plaatsvinden op 11 september 2022. De laatste tickets zijn nog beschikbaar. Een ticket is verkrijgbaar vanaf €8,- en loopt op tot en met €25,-. Vanaf 13.00 uur ben je welkom in het Bikini Berlijn winkelcentrum. Om 19.00 uur is het evenement afgelopen en is het helaas weer een jaartje wachten tot de volgende.

Mesh & Laces

Vergeet niet om de Sneakerjagers app te downloaden om op de hoogte te blijven van de aanstaande giveaway!