Skip to content
Upcoming

Medicom Toy en Nike brengen een SB Blazer Low uit

24 december 2020 17:40
Medicom Toy en Nike brengen een SB Blazer Low uit

Eerder dit jaar zagen we het eerste deel van de Medicom Toy x Nike SB samenwerking uitkomen, in de vorm van een Dunk. Deze Dunk beschikte over een harig bovenwerk met subtiele Medicom toy details. Naast de SB Dunk release gingen er ook geruchten rond over een tweede samenwerking met het Japanse merk. Respectievelijk een SB Blazer low. Nu lijken deze geruchten toch echt waar te zijn en komt de sneaker uit op zaterdag 26 december.

Medicom Toy is opgezet in 1996 door Tatsuhiko Akashi. Het merk is gespecialiseerd in het maken van designer toys geïnspireerd op anime en hedendaagse pop culture. Één van de populairste toys van Medicom Toy is de BE@RBRICK. De BE@RBRICK is een designer toy in de vorm van een beer en komt in verschillende maten. Deze toy alleen al heeft met enorm veel merken en artiesten samengewerkt zoals: Pharrell Williams, DJ Khaled, KAWS en BAPE.

Medicom Toy x Nike SB Blazer Low ‘BE@RBRICK’

Net zoals de vorige release is het bovenwerk van deze SB Blazer Low ook weer gemaakt van namaak vacht, alleen is het deze keer niet zwart, maar beige. De BE@RBRICK branding is geplaatst op de tong en zijkant van de hak. De hiel patch is zwart gemaakt met met Nike branding ook in het zwart. De insole van de sneaker heeft een BEARBRICK graphic gekregen in zwart-wit. De sneaker wordt afgesloten door een witte mid- en outsole.

De Medicom Toy Nike SB Blazer Low ‘BE@RBRICK’ komt uit op zaterdag 26 december via de Nike SNKRS app voor €115,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten om nooit meer een sneaker release te missen.


Medicom Toy X Nike SB Blazer Low 'Light Cream'

CZ4620-200 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Medicom Toy Nike SB Blazer
Medicom Toy Nike SB Blazer
Medicom Toy Nike SB Blazer
Medicom Toy Nike SB Blazer
Medicom Toy Nike SB Blazer
Images by Nike