Skip to content
Newsfeed

Martine Rose x Stüssy collab lookbook

14 april 2023 07:49
Martine Rose x Stüssy collab lookbook

Eerder deze week werd er al geteased met de opkomende samenwerking tussen de twee, met een foto die online kwam. De streetwear community zat gelijk op het puntje van hun stoel en de blogs aten uit de handen van zowel Stüssy als Martine Rose. Nu is het volledige lookbook eindelijk daar en kunnen we genieten van wat er gaat komen van de Stüssy x Martine Rose collectie.

Rosie Marks
Martine Rose x Stüssy

The Lookbook

Het lookbook is gefotografeerd door Rosie Marks en gestyled door Tamara Rothstein. Hierbij brengt het de twee werelden van beide merken bij elkaar, en geeft het een inkijk in de culturele en relevante invloeden van beide merken. Dit zorgt voor een esthetiek die een van de meest opvallende collabs van het jaar kan creëren.

In het lookbook kun je zien dat de focus van beide merken voortkomt uit hun liefde voor klassieke auto’s. Cult-classics zoals de Volkswagen Golf MK1, een Nissan GTR, een hevig bewerkte JDM-auto en het interieur van een Mercedes AMG zijn allemaal te zien. Daarnaast zijn verschillende auto accessoires en kleding te vinden van de Martine Rose x Stüssy collectie in het lookbook.

De Martine Rose x Stüssy collectie

Dan is de vraag nu alleen nog: waar bestaat de hele collectie precies uit? Hier is wat we tot nu toe allemaal weten. De focus van de collectie ligt op de liefde voor klassieke auto’s en daarom zijn er ook veel accessoires voor in de auto. Een fluffy panterprint-hoes voor je stuur, een hanger voor over je spiegel, luchtverfrissers en natuurlijk de driving gloves en het autotapijt. Deze unieke accessoires zullen zeker een stijlvolle toevoeging zijn voor je auto.

Het kan natuurlijk niet zo zijn dat twee kledingmerken van dit kaliber een collab krijgen zonder een kleding capsule uit te brengen. De Martine Rose x Stüssy collectie bestaat uit truien in zowel zwart als beige, en t-shirts in verschillende zomerse kleuren. Met unieke graphics en een goede mix tussen beide concepten is deze collab een must-have voor de zomer. Check alle foto’s van de collectie hieronder

Als je up to date wilt blijven met collabs zoals deze en ander sneakernews neem dan een kijkje op onze nieuwspagina. Houdt ook gelijk onze releasekalender in de gaten voor andere vette releases.