Skip to content
Upcoming

maharishi x Nike Air Max 90 ‘maha Olive’ is onderweg

16 augustus 2019 16:12
maharishi x Nike Air Max 90 ‘maha Olive’ is onderweg

Om de recente opening van maharishi’s eerste flagship store te vieren, heeft maharishi een duurzame draai gegeven aan de Nike Air Max 90. De op aarde geïnspireerde sneaker wordt de ‘maha Olive’ colorway genoemd. Deze maharishi x Nike Air Max 90 zal vrijdag 30 augustus 2019 worden uitgebracht, zowel online als in de flagship stores.

In 1994 werd het merk Maharishi opgericht door Hardy Blechman. Zijn grote visie was om milieuvriendelijke, fair-trade geproduceerde, duurzame, hoogwaardige, nuttige kleding te maken. De collecties worden gemaakt van natuurlijke vezels, organisch katoen en oude militaire kleding. maharishi heeft enorm veel respect voor de natuur, terwijl ze de nieuwste technologie gebruiken.

Terwijl maharishi dit jaar zijn 25-jarig bestaan viert, heeft het merk in alle rust zijn eerste flagship store geopend in de wijk Tribeca, New York. Dit is bovendien maharishi zijn eerste flagship store buiten Londen.

maharishi x Nike Air Max 90 ‘Maha Olive’

Om de opening van de flagship store in Tribeca te vieren, komt maharishi met een custom Nike Air Max 90 in de kenmerkende ‘Maha Olive’ colorway. Om de sneaker zijn kleur te geven, werd er granaatappel en kurkuma gebruikt. Andere details werden ontworpen uit gemalen zaagsel, geïnspireerd door de ruwe houten meubels van de Tribeca winkel. Enkele andere details zijn een Nike Grind outsole. Deze is gemaakt van gerecyclede materialen. Ook de veters zijn natuurlijk geverfd. De branding op de tong is erop gestempeld met de tekst ‘maha’ bovenop de Swoosh.

De maharishi x Nike Air Max 90 ‘Maha Olive’ gaat €150,- kosten. Op donderdag 22 augustus is het mogelijk om je in te schrijven voor een loting. Door je hier in te schrijven maak je kans op een paartje. Daarna zal de Air Max 90 dan eindelijk uitkomen op vrijdag 30 augustus via maharishistore.com. Hoewel je de sneaker kan winnen via de raffle, is het ook mogelijk om de sneaker te kopen in de winkel in Londen of Tribeca. Wil jij deze release niet missen? Houd dan goed onze Releasekalender in de gaten. Op deze manier blijf jij op de hoogte van het laatste nieuws. Scroll nog verder naar beneden om foto’s te bekijken van de sneaker.


Maharishi x Nike
Maharishi x Nike
Maharishi x Nike
Images by @maharishi

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date