Skip to content
Upcoming

Maak kennis met het nieuwe Safari Hotel in Beekse Bergen

15 februari 2023 18:27
Maak kennis met het nieuwe Safari Hotel in Beekse Bergen

Beekse Bergen opent een nieuw hotel; het Safari Hotel. Word wakker met uitzicht op de savanne en kom tot rust in je heerlijke hotelkamer. Het Safari Hotel staat midden tussen de dieren en biedt uitzicht over het gehele park. Met de Sneakerjagers giveaway in samenwerking met Safaripark Beekse Bergen maak je kans op een all inclusive overnachting in het Safari Hotel + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS.

Safaripark Beekse Bergen

In samenwerking met Beekse Bergen, maken jij en jouw partner of speciale vriend(in) kans op een overnachting in het nieuwe Safari Hotel. Safaripark Beekse Bergen is een van de meest bekendste dierentuinen in Nederland en staat bekend om zijn unieke safari’s.

Spot de Big Five vanuit jouw eigen auto of ga mee op bus- of bootsafari.

Safaripark Beekse Bergen
Beelden Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen, gevestigd in Noord-Brabant, heeft naast een breed aanbod aan dieren ook een hoop activiteiten. Spot de olifanten, giraffes, krokodillen, tijgers, gorilla’s en velen meer van dichtbij en leer meer over de 100 verschillende diersoorten die in het Safaripark te zien zijn.

Naast de welbekende safari’s, kun je bij Beekse Bergen ook meedoen met een fotoworkshop en meelopen backstage.

Safaripark Beekse Bergen

Er is dus een hoop te beleven in het park. Tussen de activiteiten door zijn er genoeg plekjes waar je een hapje kunt eten of drinken en mocht je aan een dag dieren spotten niet genoeg hebben, kun je een overnachting boeken in een van de vele accommodaties die het park te bieden heeft.

Safari Hotel

Naast de bungalows en lodges, heeft Beekse Bergen sinds kort ook een Safari Hotel geopend. Overnacht in het hart van de savanne en word wakker met uitzicht op de meest exotische dieren. Het splinternieuwe hotel is voorzien van diverse zwembaden, restaurants en verschillende kamers en suites.

Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet in het Amma restaurant en maak je klaar voor een dag vol avontuurlijke safari’s in het Safaripark.

Safaripark Beekse Bergen

De kamers en suites zijn te boeken voor twee tot zeven personen. Alle kamers hebben een eigen terras met direct uitzicht op de savanne met alle dieren. Mocht je all-in willen gaan, boek dan de Savanne Suite en maak gebruik van jouw eigen sauna in de suite.

Bij het hotel kun ontspannen in diverse zwembaden en ontladen met een cocktail aan de bar in de Hogon House. Deel je mooiste verhalen en praat nog even na over alle avonturen die je die dag beleefd hebt.

Safaripark Beekse Bergen

Een overnachting in het Safari Hotel is een unieke belevenis voor jong en oud. Maak jouw dagje in Safaripark Beekse Bergen compleet met een all inclusive overnachting en kom helemaal tot rust aan het water of aan de savanne. Daarnaast kun je zwemmen en bowlen in het hotel en is er een animatieteam. Met een overnachting in het Safari Hotel krijg je onbeperkt toegang tot het Safaripark, het Speelland, Dierenrijk en ZooParc.

Met de Sneakerjagers x Safaripark Beekse Bergen giveaway maak je nu kans op een overnachting in het Safari Hotel!

Sneakerjagers x Safaripark Beekse Bergen giveaway

We love Safari! Daarom komt Sneakerjagers in samenwerking met Safaripark Beekse Bergen speciaal voor Valentijnsdag met een unieke giveaway. Wil jij kans maken op een all-inclusive overnachting in het Beekse Bergen Hotel + 1x Nike Air Max 1 ‘Safari’ + 1x de Nike Air Max 1 ‘Safari’ WMNS voor jou en jouw partner of vriend(in)? Download de Sneakerjagers app en schrijf je in via de banner in de app.

De winactie loopt van 14 februari 12:00 uur tot en met 19 februari 2023, 23:59 uur. De winnaar van de Sneakerjagers x Beekse Bergen giveaway wordt op 19 februari 2023 gemaild met de details van zijn gewonnen prijs. Bekijk hier de voorwaarden van de giveaway >>

Houd de Sneakerjagers Instagram in de gaten voor de laatste updates.