Skip to content
Newsfeed

Maak kans op 2 VIP-tickets voor het Rolling Loud festival in Rotterdam

16 juni 2023 13:29
Maak kans op 2 VIP-tickets voor het Rolling Loud festival in Rotterdam

Wil jij een onvergetelijke festivalervaring beleven bij het legendarische Rolling Loud festival in Rotterdam? Dan hebben wij goed nieuws voor je! In samenwerking met SNIPES bieden wij je de kans om 2 exclusieve VIP-tickets te winnen. Het festival staat bekend als een van de meest energieke en spectaculaire muziekevenementen ter wereld en jij kunt erbij zijn! Om deel te nemen, hoef je alleen maar lid te worden van de SNIPES CLIQUE en het wedstrijdformulier in te vullen via de onderstaande knop.

Met zijn roots in Miami, heeft Rolling Loud zich uitgebreid naar verschillende steden over de hele wereld, waaronder Rotterdam. Waar het festival zal plaatsvinden van 30 juni 2023 tot en met 1 juli 2023 in de Rotterdam Ahoy. Met diverse podia, live optredens, indrukwekkende visuals en een scala aan culinaire en merchandise opties, heeft Rolling Loud alles in huis om je een ultiem festivalavontuur te bezorgen.

Als je houdt van hiphop, rap en urban, dan ben je op dit festival op het juiste adres. Je kunt genieten van optredens van bekende artiesten zoals Kendrick Lamar en Travis Scott, maar ook Central Cee en Cho zijn aanwezig.

Deze unieke kans om 2 VIP-tickets te winnen voor het Rolling Loud festival in Rotterdam mag je niet missen. Word lid van de SNIPES CLIQUE en vul het wedstrijdformulier in voor 22 juni 2023! Grijp deze gelegenheid aan om de beste artiesten live te zien optreden, omringd door een geweldige festivalvibe. Doe nu mee aan de wedstrijd en maak je klaar voor het ultieme festivalavontuur!