Skip to content
Staff Picks

Maak je klaar voor de winter met deze sneakers

1 oktober 2023 11:51
Maak je klaar voor de winter met deze sneakers

De herfst is officieel aangebroken en dat betekent dat dit het moment is om je garderobe om te gooien. Maak plaats voor weerbestendige sneakers als de Nike Air Force 1 High of de Air Jordan 5 Retro 5 WMNS ‘GORE-TEX’, die gebruik maakt van regenbestendig materiaal. Bekijk hier de beste sneakers voor de winter.

Nike Air Force 1 High LV8 3 ‘Wheat’

Nike Air Force 1 High LV8 3 'Wheat'

De Nike Air Force 1 High LV8 3 ‘Wheat’ is met zijn winterachtige colorway de ideale sneaker voor het komende seizoen. De hoge kraag houdt je enkels warm tijdens de regenachtige dagen. Bij de enkels is een verstevigende strap geplaatst. Het paar heeft van top tot teen de kleur ‘Wheat’ gekregen. De combinatie van leer en suède op de upper maakt het een warme sneaker.

Nike Air Force 1 High LV8 3 'Wheat'

CK0262-700 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

New Balance 90/60 ‘Black Castlerock’

New Balance 90/60 'Black Castlerock'

De New Balance 90/60 heeft een opvallende look. De sneaker heeft een chunky zool, die voor comfort en grip zorgt. Het bovenwerk is gemaakt van mesh. Leren en suède overlays geven het paar zijn stevigheid. De ‘Black Castlerock’ is met zijn donkere kleurencombinatie erg geschikt voor het komende herfstseizoen.

New Balance 90/60 'Black Castlerock'

U9060BLK · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

adidas Handball Spezial WMNS ‘Aluminium’

adidas Handball Spezial WMNS 'Aluminium'

De adidas Handball Spezial WMNS ‘Aluminium’ is er eentje voor de dames. De adidas Spezial (SPZL) lijn staat bekend om het gebruik van duurzame en weerbestendige materialen. Het bovenwerk van de sneaker komt in premium suède. Op het middenpaneel verschijnen de welbekende three stripes. De gumzool maakt het paar compleet en geeft de sneaker een retro touch.

adidas Handball Spezial WMNS 'Aluminium'

IF6562 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Asics Gel-Lyte V ‘Concrete’

Asics Gel-Lyte V 'Concrete'

Een andere sneaker die meer dan geschikt is voor de winter, is de Asics Gel-Lyte V ‘Concrete’. Het paar werd recent gereleased en combineert verschillende grijs- en bruintinten. Het bovenwerk is van stevig suède. De gespikkelde middenzool geeft de sneaker een unieke touch.

Asics Gel-Lyte V 'Concrete'

1203A288-020 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 High Utility 2.0 ‘Black Gum’

Nike Air Force 1 High Utility 2.0 'Black Gum'

De Nike Air Force 1 High Utility 2.0 in de colorway ‘Black Gum’ is de ideale winter outdoor sneaker. Het bovenwerk is van waterdicht leer en heeft een glimmende finish. De grove buitenzool zorgt voor extra grip. Om de kraag is een strap geplaatst die voor extra stevigheid zorgt. De zilveren gesp geeft het paar een stoere uitstraling.

Nike Air Force 1 High Utility 2.0 'Black Gum'

DC3584-001 · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

New Balance 2002R ‘Cream’ – Ripstop Protection Pack

De New Balance 2002R ‘Cream’ uit het ‘Ripstop Protection’ pack heeft een strakke look. Het ‘Protection’ pack werd in 2021 geïntroduceerd. Het pack wordt gekenmerkt aan de opengescheurde upper die verschillende materialen gebruikt. De ‘Cream’ colorway verscheen in 2023 en is nog bij diverse retailers te verkrijgen.

New Balance 2002R 'Cream' - Ripstop Protection Pack

M2002RDQ · Prijs vanaf €116,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’

Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex'

De Air Jordan 5 WMNS ‘Gore-Tex’ werd eind 2022 gereleased, maar verdient zeker een plekje in de top picks van de meest geschikte winter sneakers. Het paar heeft zoals de naam doet vermoeden een upper gemaakt van GORE-TEX. Dit materiaal staat bekend om zijn waterbestendige en ademende functie. Rode details geven de sneaker een opvallende twist.

Air Jordan 5 WMNS 'Gore-Tex'

DR0092-001 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders

adidas Campus 00S

adidas Campus 00s

De adidas Campus 00s is dit voorjaar een erg populaire sneaker en dat is niet zonder reden. Het model heeft een chunky design. De gewatteerde kraag en stevige tong halen inspiratie uit de skateschoenen uit de jaren 00. Dit in combinatie met de dikke veters en het retro adidas logo maakt het een erg geschikt paar voor het voorjaar.

adidas Campus 00s 'Grey'

HQ8707 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Footscape Woven ‘Cow’

Nike Air Footscape Woven 'Cow'

We sluiten de top picks winter sneakers af met de recent gereleasde Nike Air Footscape Woven ‘Cow’. Het paar heeft een unieke uitstraling en is misschien niet voor iedereen weggelegd. Het bovenwerk heeft een hairy feel. Het gewoven element op het bovenwerk geeft het paar een extra detail. Een musthave voor OG sneakerliefhebbers.

Nike Air Footscape Woven 'Cow'

FB1959-100 · Prijs vanaf €99,-

Naar alle aanbieders

Dit waren een aantal winter sneakers die het komende seizoen niet mogen ontbreken in je schoenenkast. Mocht je favoriete paar er niet tussen zitten, neem dan een kijkje in de Sneakerjagers releasekalender.