Skip to content
Upcoming

Een nieuw denim jasje voor de Louis Vuitton LV 408 low-top

20 oktober 2019 14:00
Een nieuw denim jasje voor de Louis Vuitton LV 408 low-top

Het welbekende LV 408 low-top model van Louis Vuitton heeft onder de leiding van Virgil Abloh een nieuwe denim jasje gekregen in een blauwe kleur.

De sneaker heeft een denim overlay gekregen met daarop de iconische Louis Vuitton monogram print. De upper is helemaal van lichtblauw denim met de witte en blauwe details als uitzondering. Het lichtblauwe denim heeft twee verschillende tinten om zo de verschillende overlays van de schoen uit te lichten. De toebox heeft ook een blauwe suède strook. Naast het aanwezige Louis Vuitton logo op de hele overlay is er ook nog verschillende plastic Louis Vuitton branding aangebracht. Op de tong is een groot blauw met wit ‘LV’ logo te zien en op de hiel ook. Daarnaast staat het logo iets kleiner op de zijkant van de schoen. Het design van de sneaker word afgemaakt door de witte veters en de witte zool.

Het Louis Vuitton LV 408 low-top model met deze blauwe denim monogram colorway word verwacht in maart met de Summer/Spring collectie van 2020. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases. Scroll naar beneden om foto’s te bekijken van de nieuwe colorway op de welkbekende sneaker.


Louis Vuitton LV 408 low-top
Louis Vuitton LV 408 low-top
Louis Vuitton LV 408 low-top
Images by Hanadi Mostefa