Skip to content
Upcoming

De Air Jordan 1 Mid krijgt een ‘Light Smoke Grey’ colorway

15 december 2019 10:00
De Air Jordan 1 Mid krijgt een ‘Light Smoke Grey’ colorway

De Air Jordan 1 is zonder twijfel weer volledig ‘In The Picture’ gebracht door Nike in 2019. Met talloze releases en zelfs een aantal collabs is het model weer extreem gewild. Met modellen als de Air Jordan 1 x Dior in opkomst is de hype rondom de Air Jordan 1 momenteel sky-high. Naast de reguliere High Top variant begint de Low Top en de Mid ook steeds meer in de belangstelling te staan. Zo komt binnenkort deze Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ uit.

Met de hype rondom de Dior x Jordan release kon je eigenlijk wel verwachten dat Jordan Brand ook een eigen variant zou uitbrengen. Het resultaat is overduidelijk deze Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’. Het model is opgemaakt in een klassieke 3-tone colorway, bestaand uit Black, Smoke Grey en White.

Het bovenwerk van de sneaker is volledig gemaakt van leer. De mudguard, de lace pannels en de heel pannel zijn allemaal uitgevoerd in de ‘Light Smoke Grey’ kleur. Om een goed contrast te vorm is er hierover heen gebruik gemaakt van zwart. Dit zien we voornamelijk terugkomen in de laces, de swoosh en het Air Jordan Wing logo op de zijkant.

Er is momenteel nog geen officiële release van de Air Jordan 1 Mid ‘Light Smoke Grey’ bekend. We gaan er echter wel vanuit dat deze sneaker eerder binnenkort dan laat uit zal komen. Houd onze Releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws


'Light Smoke Grey'
'Light Smoke Grey'
'Light Smoke Grey'