Skip to content
Newsfeed

Laatste kans Kings Day sale bij Foot Locker

26 april 2022 21:00
Laatste kans Kings Day sale bij Foot Locker

De Kings Day sale bij Foot Locker loopt nog tot en met woensdag 27 april 2022, 09.00 uur ’s ochtends. Je hebt dus nog een paar uur om te profiteren van korting. Mocht je nog niet je favoriete items geshopt hebben, dan is dit nu je laatste kans!

Foot Locker komt speciaal voor Koningsdag met een kortingscode. Met de kortingscode ‘EXTRA15‘ krijg 15% korting op de gehele sale. Bij Foot Locker kun je verschillende items en merken shoppen, denk hierbij bijvoorbeeld aan Nike, adidas, Converse en New Balance.

Voor de dames, heren en de kleinste onder ons is er altijd wel iets te vinden. Er zijn ruim 1760 artikelen in de sale. Je shopt nog tot en met woensdag 27 april 2022, 09.00 uur ’s ochtends met 15% extra korting! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de code ‘EXTRA15‘ toe te voegen aan je winkelwagen. Vergeet niet om dit te doen, anders kun je niet profiteren van de korting.

Klik op de button hieronder om een kijkje te nemen in de sale van Foot Locker! Hou vooral ook onze nieuwspagina in de gaten voor meer kortingsacties.