Skip to content
Brand

Laat je inspireren door de Snipes zomer sneaker styles

2 augustus 2023 20:28
Laat je inspireren door de Snipes zomer sneaker styles

Het is tijd voor nieuwe zomerse sneakerstijlen van Snipes! Bij Snipes vind je de populaire ‘Shop The Look’-categorie waar je direct alle items uit de collectie kunt shoppen. We hebben vier outfits uitgezocht voor dames en heren. Laat je hier inspireren!

Snipes Summer Outfits WMNS #1

De eerste outfit bestaat uit verschillende pieces van het hiphop-geïnspireerde kledingmerk Karl Kani. Combineer een casual shirt, een cropped tee, een comfortabele jeans en een bijpassend Karl Kani 89 Up sneaker in een lichtblauwe colorway en voilà!

Snipes Summer Outfits WMNS #2

De tweede outfit is perfect voor een avondje uit met de meiden. Combineer een schattig, roze top met een zwarte cargo broek en ga voor de perfecte combinatie van stoer en lief. Voeg een Carhartt crossbody tas en bijpassende kicks van Kani toe en je hebt de perfecte fit.

Snipes Summer Outfits Men #1

Deze fit voor onze mannen is casual en daarnaast erg stijlvol. Begin je outfit met een t-shirt en een short van Pegador. Combineer de New Balance 550 met hoge sokken en je hebt een volledige fit!

Snipes Summer Outfits Men #2

De laatste outfit is er eentje voor de mannen en bestaat uit een chill oversized T-shirt van Pequs en een vintage broek. De look wordt afgemaakt met een pet en de PUMA Slipstream sneaker. Klik op de foto voor meer outfit details.

Welke Snipes zomer sneaker stijl vond jij het mooist? Kijk voor meer outfit inspiratie op ons nieuwspagina of op @outfitsbysneakerjagers!