Skip to content
Staff Picks

Laat je inspireren door de nieuwste ASICS sneakers

7 juli 2023 20:14
Laat je inspireren door de nieuwste ASICS sneakers

ASICS is het iconische sportmerk dat zijn deuren opende in 1949 en sindsdien uitgroeide tot een welbekend sneakermerk. In 2023 blijft ASICS meegaan met de nieuwste trends en in dit artikel ontdek je de onlangs gedropte sneakers. Van innovatieve technologieën tot stijlvolle ontwerpen, wij helpen je bij het vinden van jouw perfecte paar. Maak kennis met ASICS’ grensverleggende collecties en geef je stijl een boost.

ASICS GEL-VENTURE 6

We trappen het overzicht af met de GEL-VENTURE 6. Met een opvallend wit kleurenschema straalt deze schoen een tijdloze en frisse uitstraling uit. Het bovenwerk is gemaakt van ademend materiaal en is afgewerkt met synthetisch lederen panelen voor ultiem comfort.

GEL-VENTURE 6
GEL-VENTURE 6

ASICS GEL-KAYANO™ 14

Hier hebben we de GEL-KAYANO™ 14, die enigszins lijkt op de eerder genoemde sneaker, maar een iets stoerdere uitstraling heeft. Het bovenwerk is opnieuw gemaakt van ademend materiaal maar komt deze keer met zwarte en witte accenten, wat zorgt voor een opvallende look.

GEL-KAYANO™ 14
GEL-KAYANO™ 14

ASICS GEL-LYTE III OG

Een ander opvallend design is deze roze uitvoering van de GEL-LYTE III OG, een silhouet dat oorspronkelijk werd ontworpen door Shigeyuki Mitsui in 1990. Het kenmerkende gespleten tongontwerp en de iconische GEL-demping bieden comfort en demping bij elke stap.

GEL-LYTE III OG
GEL-LYTE III OG

ASICS GEL-1130™

De ASICS GEL-1130™ is een stabiele hardloopschoen uit 2008, die oorspronkelijk geïnspireerd was op de esthetiek van de GEL-KAYANO™ 14. Met suède opzetstukken kreeg het traditionele materiaal een moderne touch, terwijl het comfort verhoogd werd met GEL™-technologie in de hiel.

GEL-1130™
GEL-1130™

ASICS GEL-1090™

Als je op zoek bent naar een stoere en gestroomlijnde uitstraling, dan is de ASICS GEL-1090™ iets voor jou. Het ontwerp is geïnspireerd op de vloeiende lijnen van een motor en benadrukt het gevoel van snelheid. De details in groen en blauwe zorgen voor een frisse touch.

GEL-1090™
GEL-1090™

ASICS JAPAN S™ PF

De JAPAN S™ PF is een veelzijdige sneaker die perfect past bij elke outfit. Met zijn tijdloze en minimalistische ontwerp is deze schoen een must-have voor sneakerliefhebbers. De clean wit met zwarte kleurstelling zorgt voor een frisse uitstraling.

JAPAN S™ PF
JAPAN S™ PF

ASICS GEL-NIMBUS™ 9

De ASICS GEL-NIMBUS™ 9 is niet alleen een verfijnde en prestatiegerichte hardloopschoen, maar ook een stijlvolle keuze voor een casual outfit. Deze sneaker biedt uitstekende demping, stabiliteit en een modieuze uitstraling, waardoor het de perfecte schoen is voor zowel sportieve activiteiten als dagelijks gebruik.

GEL-NIMBUS™ 9
GEL-NIMBUS™ 9

ASICS EX89

Last but not least, hebben we de EX89. Deze opvallende sneaker combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier. Met zijn eigentijdse ontwerp en hoogwaardige materialen is de EX89 een ware blikvanger.

EX89
EX89

De onlangs gelanceerde sneakers laten zien dat ASICS nog steeds voorop loopt in de industrie, met cutting-edge technologieën en tijdloze ontwerpen. Er zijn nog veel andere ontwerpen beschikbaar. Klik op de knop hieronder om ze allemaal te ontdekken.

Ben je klaar om jouw sportieve reis te verrijken met ASICS? Aarzel niet langer en laat je inspireren door het brede scala aan mogelijkheden dat ASICS te bieden heeft.