Skip to content
Newsfeed

Krijg tot wel 70% korting in de Snipes Summer Sale

20 juni 2023 12:00
Krijg tot wel 70% korting in de Snipes Summer Sale

Het is tijd om je zomergarderobe een upgrade te geven, want de Snipes Summer Sale is begonnen! Geniet van kortingen oplopend tot wel 70% op een breed assortiment aan stijlvolle items. Of je nu op zoek bent naar een relaxte outfit voor een dagje strand of juist wilt shinen op een zomerfeest, Snipes heeft alles wat je nodig hebt!

De Summer Sale is al van start gegaan en je kunt tot en met 31 juli 2023 profiteren van hoge kortingen. Maar wees er snel bij, want OP=OP! Daarnaast hoef je geen code in te voeren om de korting te gebruiken, deze wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Dus waar wacht je nog op? Ga voor de zomerstijlen die je altijd al wilde hebben, zonder je budget te hoeven overschrijden! Zowel mannen als vrouwen hebben ruime keuze uit sneakers, hoodies, broeken, jassen en accessoires.

Om je te inspireren hebben we hieronder enkele van onze favoriete items uit de Summer Sale weergegeven.

Dit was slechts een selectie uit de items die worden aangeboden bij Snipes. Klik daarom nu op de knop hieronder om de volledige collectie van de Snipes Summer Sale te bekijken. Mis deze geweldige deals niet!