Skip to content
Staff Picks

Krijg tot 50% korting op de webshop van size?

9 april 2022 21:00
Krijg tot 50% korting op de webshop van size?

Krijg tot 50% korting op de webshop van size?. De sneaker retailer heeft niet alleen een hoop kicks in de uitverkoop, maar ook een hoop kledingstukken en accessoires. Om jou een goede impressie te geven hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door de sale items? Klik dan op de knop hieronder.

Herensneakers bij size?

Converse Chuck 70 Hi | 172682C

Het bovenwerk van deze Converse Chuck 70 Hi heeft een zachte blauwe kleur. Met de lente in opkomst, is het paar ideaal voor dit seizoen. Het model is wat hoger en het bovenwerk is gemaakt van canvas. De veters, neus en zoolrand zijn in het wit, waardoor de blauwe kleur meer opvalt.

De Chuck 70 kost nu €60,00 in plaats van €90,00.

korting size? Converse Chuck 70 Hi

New Balance XC-72 | UXC72OP1

De New Balance XC-72 is een echte eye-catcher. Het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van mesh, leer en suède. In het kleurenschema zitten vooral rode tinten, maar de tong heeft een oranje kleur gekregen en het New Balance logo op de tong is in het blauw.

De prijs van dit paartje is met korting bij size? €80,00.

New Balance XC-72

Nike Air Huarache | DH8143-001

De Nike Air Huarache heeft een bovenwerk dat is opgedeeld in verschillende delen. Hierdoor kan Nike op een makkelijkere manier meerdere kleuren gebruiken. Op dit paar is de toebox in het wit en zijn de overlays in het bruin. De rest van het bovenwerk is zwart.

De prijs van de Huarache is nu €90,00 in plaats van €130,00.

korting size? Nike Air Huarache

Damessneakers bij size?

adidas Originals München | GX8659

Deze adidas Originals München heeft een bovenwerk gemaakt van suède. Het gehele bovenwerk heeft een mosgroene kleur. Ook de voering, tong en veters hebben deze kleur gekregen. De bekende drie adidas strepen en de heeltab zijn in het wit. Aan de zijkant staat ‘München’ in het goud.

Tijdens de korting bij size? kost dit paar €60,00.

adidas Originals München

Air Jordan 11 | AR0715-010

Deze Air Jordan 11 is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke sneakerheads. De overlay van deze schoen is gemaakt van een harig suède en heeft verschillende dierenprints in het wit met zwart. De rest van het bovenwerk, inclusief de branding, is ook in het zwart.

De prijs van de Air Jordan 11 is tijdelijk €125,00.

korting size? Air Jordan 11

Converse Run Star Motion | 172247C

De Converse Run Star Motion heeft een opvallende zool. De zool van het paar is extra dik en heeft een golvend patroon. De middenzool is wit en de buitenzool is opgedeeld in twee delen. Aan de voorkant zit bruin en aan de achterkant zwart. Het bovenwerk van de sneaker is in het roze.

De prijs van de Run Star Motion is tijdelijk €90,00 in plaats van €120,00.

Converse Run Star Motion

Kleding bij size?

Nike NRG Premium Essentials Crewneck

Deze Nike NRG Premium Essentials Crewneck heeft een groene kleur. De trui heeft een relaxed fit en is verder simpel. Op de linkerborst staat de Nike Soosh in het wit geborduurd. De rest van de trui is blanco.

De prijs van de trui is met de korting bij size? €60,00.

korting size? Nike NRG Premium Essentials Crewneck

Russell Athletic Split College Crewneck

Met deze Russell Athletic Split College Crewneck steel jij de show. De trui heeft een split design, waarvan de rechtermouw en de rechterhelft grijs is en de andere kant donkerblauw. Op de borst staan dan ook twee halve verschillende graphics.

Deze sweater kost tijdelijk €30,00.

Russell Athletic Split College Crewneck

Levi’s Skateboarding 511 Straight Jeans

Ook de Levi’s Skateboarding 511 Straight Jeans is te koop met korting bij size?. De spijkerbroek heeft een rechte pijp. Aan de voorkant van de broekspijp zit een extra vlak tegen slijtage, deze heeft ook een andere kleur gekregen.

De prijs van de jeans is nu €70,00.

Korting size? Levi's Skateboarding 511 Straight Jeans

Accessoires

Kangol Wool Bucket Hat

De Kangol Wool Bucket Hat is een luxe vissershoedje gemaakt van wol. Dit exemplaar is geheel in het zwart. Aan de voorkant zit het logo van Kangol geborduurd in het wit.

Het vissershoedje kost tijdelijk €55,00.

Kangol wool Bucket Hat

The North Face Base Camp Duffel Bag

De The North Face Base Camp Duffel Bag is een kleurrijke tas. Op de tas zitten rode, zwarte en blauwe patroontjes. De handvaten zijn in het donkerblauw, net als de ritsen.

De prijs van de tas is nu €90,00.

korting size? The North Face Base Camp Duffel Bag

Carhartt WIP Vernon Strap Bag

De Carhartt WIP Vernon Strap Bag is een ideaal tasje voor alledaags gebruik. In het tasje passen jouw dagelijkse essentials. Het tasje heeft verschillende vakken en is in een lichtgrijze kleur verkrijgbaar. In de hoek staat het Carhartt WIP logo.

Het tasje kost tijdelijk €20,00.

Carhartt WIP Vernon Strap Bag