Skip to content
Staff Picks

Krijg nu 20% korting op kinderschoenen bij Foot Locker

21 mei 2022 12:00
Krijg nu 20% korting op kinderschoenen bij Foot Locker

Om de kids klaar te stomen voor de zomer geeft Foot Locker 20% op alle kinderschoenen bij besteding van €75. De korting wordt automatisch toegevoegd aan de winkelwagen. Wees er snel bij, want de actie loopt maar tot 26 mei. Wij hebben alvast onze favoriete paartjes op een rijtje gezet.

Nike Dunk Low White Archeo Pink

Nike Dunk
Nike Dunk

De Nike Dunk Low is een van de meest populaire modellen van dit moment. Dit paartje heeft een bovenwerk dat wit kleurt met bordeaux-rode overlays. Ook bevat de schoen perforatie gaatjes op de neus, wat de sneaker een luchtig effect geeft en perfect maakt voor de zomer.

Jordan 3 Retro Kumquat

Jordan 3
Jordan 3

De Jordan 3 Retro Kumquat is een opvallend paartje. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer. Op de mudguards en de neus is een panther print te vinden. Verder heeft de sneaker veel oranje details zoals de kraag en de veterogen. De buitenzool van de schoen bevat ook een oranje tie-dye print.

Nike Air Force 1 Low White

Air force white
Air force white

De Nike Air Force 1 Low White is de sneaker van dit moment. In volwassen maten is hij vaak uitverkocht, maar voor de kids is hij nog gewoon verkrijgbaar. Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van leer en kleurt volledig wit. De frisse witte kleur en de ademende perforatie gaatjes maken dit paartje de ultieme zomerschoen.

Crocs Clog Wu Tang

wu tang crocs
wu tang crocs

De Crocs clogs zijn tegenwoordig weer helemaal in. Dit paartje is speciaal voor de fan van de hip-hop groep Wu-Tang Clan. De klomp heeft een gele colorway met meerdere zwarte details. Zo is op de neus de grote ‘W’ van de groep te vinden. Op zwarte midsole staat het logo ook in een patroon geprint.

Jordan 1 Retro High Marina Blue

Jordan 1 Blue
Jordan 1 Blue

De Jordan 1 Retro is ook een van de meest populaire modellen van dit moment. Dit paartje is de Marina Blue colorway. De retro basketbal schoen heeft zwart bovenwerk met met donker blauwe overlays. Onder de witte middenzool is ook nog een donkerblauwe outsole te vinden.

Nike Air Force 1 Low Athletics Club

Nike air force 1
Nike air force 1

De Nike Air Force 1 Low Athletics Club heeft een retro stijl. De upper is gemaakt van wit leer met zwarte overlays. De Swoosh op het middenpaneel kleurt geel. De hak van de schoen is een vintage stijl logo te vinden waarop ‘Athletics Club’ staat.

Jordan 1 Retro High OG ‘Heritage

Jordan 1
Jordan 1

Dit paartje van de Jordan 1 kleurt voornamelijk wit met rood. Het middenpaneel en de mudguards zijn gemaakt van leer en kleuren wit. Ook de toebox en de hak zijn van leer en kleuren rood.

Nike Air More Uptempo ’96

Nike Uptempo
Nike Uptempo

Het laatste paartje van deze lijst is de Nike Air More Uptempo ’96. De upper van de schoen is off-white gekleurd en is van leer. Ook bevat bevat het de letters ‘AIR’, waar het model om bekend staat. De crème kleurige buitenzool onder de middenzool combineert mooi met de upper.

Dit zijn onze favoriete paartjes voor de kids bij Foot Locker. Mocht je liever zelf door sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.