Skip to content
Upcoming

Krijg 50% korting op jouw StockX Seller Fees

26 augustus 2021 12:38
Krijg 50% korting op jouw StockX Seller Fees

Voor de verkopers op StockX hebben wij goed nieuws. Voor een korte tijd krijg je 50% korting op de StockX Seller Fees. Dit betekent dat je meer geld over houdt aan jouw verkochte item.

StockX is een groot begrip in de sneaker wereld. Dit bedrijf is een grote digitale marktplaats voor sneakers, streetwear, tassen en elektronica. Op dit platform kan jij uitverkochte items scoren of juist aanbieden.

Authentificatie

De items die je koopt op StockX zijn altijd 100% authentiek. Het team van het platform bekijkt elk ingezonden kledingstuk of sneaker en controleert ze op echtheid. Zo ben jij gegarandeerd van een echt paartje Jordan’s en weet je zeker dat het geen namaak is.

Zodra het team de echtheid van de sneaker of een ander product heeft bevestigd komt er een QR-code aan te hangen. Als je deze QR-code scant zie je dat het item authentiek is. Bekijk de authentificatie van de Air Jordan 1 High ‘Dark Mocha’ hier onder.

Seller Fees

In augustus van 2021 heeft StockX het hele programma omgegooid voor verkopers op het platform. Heb je dit gemist? Klik dan op de knop hier onder om meer te lezen over deze verandering.

Als je in level 1 zit draag je 10% van je omzet af aan StockX. Dit zijn transactiekosten. Zodra je in level 2 zit dalen de kosten naar 9,5%. Je komt in level 2 door minimaal drie items per kwartaal te verkopen of een omzet van $500 te halen.

In level 3 betaal je 9% aan StockX. In dit level moet je minimaal zes items verkopen of een omzet van $1500 halen. Level 4 is het één na laatste level. In dit level betaal je 8,5% kosten moet je minimaal vijfentwintig items verkopen of een omzet van $5000 halen.

Het laatste level is level 5. In dit level worden de transactiekosten voordeliger. Je draagt dan 8% af van minimaal tweehonderdvijftig verkochte items of van $30,000 omzet.

StockX Seller Fees
Image by StockX

StockX Seller Fee Korting

Alleen op donderdag 26 augustus tussen 11:00 uur ’s ochtends en 22:59 uur ’s avonds hoef je maar 50% van de StockX Seller Fees te betalen. Deze actie geldt alleen in de Europese landen. Pas vanaf een minimum van €150,00 gaat de 50% er van af.

Biedt jouw deadstock items aan of verlaag de prijs van jouw huidige aanbod om het item zo snel mogelijk te verkopen en te profiteren van deze korting. Heb je nog nooit wat verkocht op StockX maar heb je wel nog een paar schoenendozen liggen waar je niks mee doet? Lees dan gauw verder.

Hoe verkoop je wat op StockX?

Als je nog nooit wat hebt verkocht op StockX is deze uitleg erg belangrijk. Uiteindelijk is het een makkelijk proces, maar je moet het even doorhebben.

Om wat te verkopen op het platform moet je een account aanmaken. Als verkoper moet je uitzoeken wanneer jij jouw product het beste kan aanbieden. Net als bij aandelen stijgen en dalen de prijs van deadstock items. Als de vraag naar het desbetreffende product verandert, verandert de prijs met zich mee.

Als je jouw item eenmaal hebt aangeboden en verkocht hebt, moet je het binnen twee dagen opsturen naar StockX. Je krijgt het geld uitbetaald zodra het authentificatie proces op het item succesvol is afgerond. Bekijk de video hier onder om een voorbeeld te bekijken.


Wil jij vaker op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs lezen.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date