Skip to content
Newsfeed

Krijg 25% korting op de adidas Superturf bij Afew

2 februari 2022 09:00
Krijg 25% korting op de adidas Superturf bij Afew

Op woensdag 2 en op donderdag 3 februari krijg je 25% korting op de Sean Wotherspoon x atmos x adidas Superturf bij Afew. Om de korting te ontgrendelen is het belangrijk om de code ‘Turf25’ in te voeren tijdens het afrekenen. De 25% korting wordt dan automatisch verrekend.

De Sean Wotherspoon x atmos x adidas Superturf is een echte eye-catcher. Het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van mesh en leer. De basis van het bovenwerk is gemaakt van mesh in het lichtgrijs. De lederen overlay aan de zijkant heeft een lichtbeige kleur. Op de neus en op de hiel zitten ook lederen overlays. Deze zijn in het zwart.

Het bovenste deel van het bovenwerk, inclusief de voering en treklus, is in het fel oranje. Zelfs de veters hebben deze kleur gekregen. Aan de beige overlays zitten donkergroene veterogen waar de oranje veters ook doorheen gaan.

Het meest excentrieke detail van deze sneaker is het zakje dat bovenop de wreef zit. Dit oranje zakje maakt de outdoor uitstraling helemaal af. In het zakje kan je kleine outdoor essentials bewaren, zoals bijvoorbeeld vishaken. Op de zakjes staat de co-branding van atmos en Sean Wotherspoon.

Vergeet niet dat de korting op de adidas Superturf alleen geldt als je de code ‘Turf25’ invult tijdens het afrekenen op de website van Afew. De kicks zullen dan €119,96 kosten in plaats van €159,95.

adidas Superturf Afew
adidas Superturf Afew
adidas Superturf Afew
adidas Superturf Afew