Skip to content
Newsfeed

PUMA komt met exclusieve kortingscode voor de feestdagen

12 december 2023 08:13
PUMA komt met exclusieve kortingscode voor de feestdagen

Tijdens de End of Season Sale van PUMA scoor je tot wel 40% korting op geselecteerde items! Maar dat is nog niet alles! Het merk komt nu speciaal voor de feestdagen met een exclusieve code, waarbij je nog eens 20% extra korting krijgt op bestellingen van meer dan €150,-. De sale loopt van 4 december 2023 tot en met 17 december 2023. Dit is het perfecte moment om cadeaus te shoppen voor onder de kerstboom. Ontdek het volledige aanbod door op de onderstaande knop te klikken!

Om van deze kortingsactie te kunnen genieten, hoef je alleen maar de kortingscode ‘HOLIDAY‘ in te voeren tijdens het afrekenen. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan!

In de PUMA End of Season Sale ontdek je niet alleen vesten en hoodies, maar ook de nieuwste sneakers zijn nu verkrijgbaar voor een lagere prijs.

Dit waren enkele aanbiedingen uit de PUMA End of Season Sale. Wil je liever zelf bladeren door de afgeprijsde producten? Klik dan op de knop hieronder! Vergeet niet om bij het afrekenen de code ‘HOLIDAY‘ toe te voegen voor een korting van 20% op bestellingen van meer dan €150,-!