Skip to content
Staff Picks

Krijg 10% korting op alle bestellingen boven de €120 bij Foot Locker

7 mei 2022 18:22
Krijg 10% korting op alle bestellingen boven de €120 bij Foot Locker

Bij Foot Locker krijg je in het weekend van 6 mei 2022 tot en met 9 mei 2022 23.59 uur, 10% korting op bestellingen boven de €120. Je kunt nu dus de meeste sneakers met 10% korting aanschaffen. Wil je al een heletijd dat ene paartje kopen, dan is het nu de juiste tijd! De korting zal automatisch worden verrekend. Bekijk hier onze favorieten sneakers bij Foot Locker, die we voor jullie op een rijtje hebben gezet!

Nike React Vision

De Nike React Vision heeft extra grote vormen en een kenmerkende mix van materialen. Waardoor deze sneaker een must-have is voor je collectie. Met het Nike React-schuim in de zool voelt het alsof je op wolken loopt. De gelaagde texturen geven extra dimensie aan de schoen.

Nike React Vision

PUMA RS Dreamer

De PUMA RS Dreamer is een iconische hardloopsneaker, de dempende technologie zorgt voor ultiem comfort tijdens elke stap. De sneaker heeft een bovenwerk van mesh met suéde overlays. Het is een sportief model waarmeer je er altijd goed uit zult zien!

PUMA RS-Dreamer

Diadora N902 Summer Tour Of Italy Milan

De Diadora N902 Summer Tour Of Italy Milan heeft een rubbere zool voor ultiem draagcomfort. De sneaker bevat vooral crème kleurige kleuren, dit geeft een casual look aan de schoen en dus ook aan je outfit.

Diadora N902 Summer Tour Of Italy Milan Korting Foot Locker

Nike Air Max 90 Terrascape

De Nike Air Max Terrascape 90 is onderdeel van de Nike Move To Zero-campagne, er zijn bij de productie van deze sneaker duurzame materialen gebruikt. Waardoor je met het aanschaffen van deze sneaker ook nog een milieubewust bezig bent. De schoen heeft een bovenwerk van mesh en nylon in een lichte kleur. De befaamde Air Unit zorgt voor comfort bij elke stap.

Nike Air Max 90 Terrascape Korting Foot Locker

Nike Air Max 90 Essential Patchwork

De Nike Air Max 90 Essential Patchwork heeft een witte basis met dieren overlays. Zo is er een harige structuur te vinden in een oranje kleur op de hiel. Daarnaast is ook het welbekende ‘Safari’ motief terug te zien op de sneaker. De Air Unit zorgt voor de comfort die we van Nike gewend zijn.

Nike Air Max 90 Essential Patchwork Korting Foot Locker

adidas Zx 2K Boost

De adidas Originals ZX 2K BOOST 2.0 is een sneaker die volledig wit is gekleurd. Waardoor de schoen overal mee te matchen is. De tussenzool is voorzien van BOOST-technologie, wat zorgt voor comfort bij iedere stap die je zet. Daarnaast is de sneaker deels gemaakt van gerecyclede materialen.

adidas Zx 2K Boost Korting Foot Locker

Nike Air Max 95 Essential

De Nike Air Max 95 Essential is sinds de jaren 90 al een echte must-have. De sneaker is gemaakt van verschillende materialen waardoor de schoen perfect je voet omsluit. Met de Air Max 95 weet je zeker dat je stijlvol je huis kan verlaten.

Nike Air Max 95 Essential Korting Foot Locker

Dit waren onze favourites uit de collectie van Foot Locker. Voor het gehele aanbod kun je hieronder op de button klikken! De korting loopt van 6 mei 2022 tot en met 9 mei 2022 23.59 uur. Geniet snel van 10% korting op bestelling boven de €120.