Skip to content
Newsfeed

Koop de Run Star Hike Hi nu bij Converse

25 maart 2022 13:23
Koop de Run Star Hike Hi nu bij Converse

De Run Star Hike Hi is weer verkrijgbaar op de website van Converse. De zwarte en witte colorway zijn weer beschikbaar in verschillende maten. Shop daarom snel een paartje in jouw maat, voordat het te laat is! Sneakerjagers geeft jullie een nieuwe blik op de Run Star Hike. Bekijk de afbeeldingen hieronder!

We kennen de sneaker allemaal van de samenwerking met JW Anderson, er zijn verschillende colorways onder deze collab uitgekomen. Omdat platformzolen steeds meer in populariteit zijn gegroeid, besloot Converse om de sneaker toe te voegen aan zijn doorlopende seizoenscollectie.

Om te voldoen aan de groeiende trend wilde het merk een nieuwe en een wat ruigere look creëren voor de klassieke Chuck Taylor All Star. Dit hebben ze gedaan door een platformzool met zaagtandprofiel toe te voegen aan het klassieke model.

Converse blijft trouw aan de hoge uitsneden, verhoogde tussenzool, de buitenzool met profiel en het treklipje aan de achterkant. Het enige verschil is dat deze twee ontwerpen in zwart en wit komen, in plaats van de opvallende colorways van JW Anderson.

De Run Star Hike Hi is in verschillende maten te koop. Klik op de buttons om naar de website te gaan. Wil je een extra blik werpen op de sneaker? We’ve got you! We hebben nieuwe beelden geschoten van de sneaker, bekijk deze hieronder!

Converse Run Star Hike

166800C · Nu voor €120,-

Bekijken bij Converse

Converse Run Star Hike

166799C · Nu voor €120,-

Bekijken bij Converse
Run Star Hike