Skip to content
Upcoming

Nieuwe foto’s van de KITH x Nike Air Force 1 Low zijn opgedoken

1 januari 2020 16:00
Nieuwe foto’s van de KITH x Nike Air Force 1 Low zijn opgedoken

Een maandje geleden bracht Ronnie Fieg, eigenaar van KITH, een preview naar buiten van een speciale Nike Air Force 1. Het gaat hier om een KITH x Nike Air Force 1 Low. Samen hebben zij hun vindingrijkheid los kunnen laten op het iconische model van Nike.

Dit is niet voor het eerst dat de sneaker van Nike gebruikt wordt voor een samenwerking. In 2019 werd de sneaker ook al opnieuw aangekleed door Off-White. Dit was een populaire sneaker. Ook Travis Scott maakte opnieuw gebruik van het iconische silhouet. Hij bracht de Travis Scott x Air Force 1 ‘Cactus Jack’. Ook deze sneaker was erg gewild, net als alle andere Travis Scott x Nike collabs.

KITH x Nike Air Force 1 Low | Details

De sneaker beschikt over een witte kleur met meerdere, unieke details. Zo is er op de tong een rood label te vinden met hierop KITH branding. Ook beschikt de sneaker over de kenmerkende Swoosh met hierop opvallende details. Op de Swoosh staat namelijk allemaal kleine KITH logos. Net boven de midsole is ook een groene Swoosh te zien. De binnenkant van de sneaker heeft een donkerblauwe kleur gekregen en om de sneaker af te maken hebben de uiteindes van de veters een gouden kleur gekregen. Ook op de veters is er een gouden lock te vinden.

Volgens geruchten zal de sneaker geen publiekelijke release zien, maar zal het een Friends & Family Only zijn. Houd voor de zekerheid toch onze Releasekalender in de gaten voor de laatste updates!


KITH x Nike
KITH x Nike
Images by @gsrnn / @djclarkkent