Skip to content
Upcoming

KITH x adidas SC Premiere released vandaag

14 juni 2019 15:44
KITH x adidas SC Premiere released vandaag

KITH liet gisteren de Summer 2019 collectie zien. In deze collectie was een samenwerking te zien samen met adidas. De sneaker waar de twee merken aan hebben gewerkt is een KITH x adidas SC Premiere.

KITH is opgericht door Ronnie Fieg een groot figuur in de sneaker industrie met meer dan 20 jaar ervaring. Fieg is geboren in Queens en was al jong begonnen in de sneaker industrie. Fieg begon als “Stock Boy” bij David Z en met zijn doorzettingsvermogen steeg Fieg van floor salesman naar assistent manager.

KITH is opgericht in 2011 en opereert in twee wegen: een multifunctioneel lifestyle merk zowel voor mannen als vrouwen en een vooruitstrevend bedrijf. Het merk heeft een scala van premium producten van eigen merk en samenwerkingen met andere merken. KITH wilt hun klanten een compleet unieke ervaring geven. Daarom zijn hun winkels gedesigned door Snarkitecture, een design studio die onverwachte memorabele momenten creëert.

KITH en adidas brengen twee varianten van deze klassieke sneaker met twee verschillende kleuren op de hiel. De upper is gemaakt van white creme leer met donker grijze suède overlays. Aan de zijkant van de sneaker bevindt zich de branding, met het adidas logo en daarnaast “KITH” geschreven. De sneaker wordt afgemaakt met een chunky creme mid en outsole.

De KITH x adidas SC Premiere released vandaag, vrijdag 14 juni, exclusief via KITH.com. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten.


KITH x adidas SC Premiere
KITH x adidas SC Premiere

KITH x adidas SC Premiere
KITH x adidas SC Premiere
Images by KITH