Skip to content
Upcoming

Kith Classics & Converse Chuck komt ook nog in een rode colorway!

13 maart 2020 15:12
Kith Classics & Converse Chuck komt ook nog in een rode colorway!

Kith Classics kwam al eerder met twee coloways op de Converse Chuck 70. Daarnaast kwam Converse eerder dit jaar al met verschillende samenwerkingen en releases. Daar kunnen deze rode colorways van Kith Classics Converse Chuck aan toegevoegd worden. Vorige jaar waren de witte en zwarte colorway al gereleased maar nu komt ook de rode colorway uit.

Kith Classics is een lifestyle merk dat opgericht is in 2011 door Ronnie Fieg. Ronnie Fieg is geboren in Queens en is al vanaf dat hij 12 jaar was bezig met schoenen. Dit merkt heeft een groot aanbod voor mannen, vrouwen en kinderen. Er is zijn in totaal 8 winkels, waarvan ook shop-in-shops. Ook is er een online shop, er zijn verschillende merken van kleding en schoenen maar ook het eigen merk Kith. Elke winkel heeft een eigen design die in samenwerking met Snarkitecture is ontstaan. Zo is elke winkel een echte belevenis.

Kith Classics Converse Chuck

De Converse Chuck 70 hebben een bovenwerk dat bestaat uit canvas. De zool is iets wat hoger en heeft een creme kleur die ook te zien is op de toebox en de veters. Op het gehele bovenwerk van de drie colorways staat ‘KITH’. Dit is ook die zien op de zool ter hoogte van de veters. Op de achterkant van de zool en op de binnenkant van de sneaker is de Converse branding te zien. Naast de witte en zwarte colorway, die vorige jaar al verschenen, zal er nu ook een rode colorway beschikbaar zijn.

Vanaf vandaag, vrijdag 13 maart 2020 zijn de sneakers van Kith verkrijgbaar. Alle drie de colorways zijn te bemachtigen via de Kith stores en op de website van Kith. Op de websites zijn de sneakers Voor €130,- kan jij een van deze colorways bemachtigen!


Images by: Kith